недеља, 16. децембар 2012.

Skorpija - Ljubavni horoskop



horoskop skorpija,skorpija ljubavni horoskop,horoskop,horoskopski znak skorpija,ljubavni horoskop,ljubavni horoskop skorpija
ONA je atraktivna vamp žena, očarava i fascinira svojom magijom i magnetizmom više nego lepotom. Privlači pažnju po salonima, iz zagonetnog tamnog pogleda izbija strast koja nudi fatalne pustolovine. Ne otkriva ljubav jer strepi od promašaja. Osvaja sa lakoćom a odbacuje bezobzirno. Nezna da prašta, raskid makar iz očigledne zablude, neće povući. Gde god podmetne svoju pohotu osiguran joj je uspeh, neminovan i poguban. Ako odluči da se nametne sa lakoćom će slomiti suparnicu. Prezire snobove. Ako se prepusti ljubomori gubi vlast nad sobom i do kraja ruinira život. Podozriva je i kontroliše muža, čuva ga, ona je u pantalonama, ali mužu ne stvara suvišne izdatke. Aktivnošću i pasivnošću najviše naškodi sama sebi: silovite želje, strast, oštar jezik, sukob sa zakonom; nije slučajno ovaj znak rodio najviše veštica. Jo rutava, preuska ili preširoka; šumska ponornica, crna jama što vuče u ambis. Neverna je samo da bi utolila požudu, obeća i održi obećanje. Padne na priče iz crne magije, Kama Sutra i sl. Slaže ubedljivo. U starosti nadžakbaba.
ON ne poznaje sredinu, hoće sve ili ništa. Oprezno se upušta u veze i zato propusti brojne prilike. Čim uđe u odnos zaokuplja sa tolikom snagom i strašću, da ona nema daha osvrnuti se na drugoga. Osvrne li se, on kida i prezire. Teroriše svojim osećanjima partnerku a u dubini čuva zalihu osvete da u datom momentu sruši svu izgrađenu sreću. Potrebno mu je dosta dobrih aspekata pa da se i druga strana sa njim usaglasi. To je reka koja dere sebe i oko sebe. Nesvakidašnji crni nimbus. Gord i fanatik u osećanjima, u brak ulazi da bi smirio pohotu. U ljubomori spreman na zločin. Ponekad zna da bude i miran i apstinentan; ne brani se ako ga okrivljuju, ali čim prekipi, žestokom ironijom i sarkazmom prkosi smrti. Ne daje poklone, ne prima saučešća, opasno je provocirati ga. Neverstvo ne prašta. Potrebna mu je drugarica radi uzbuđenja. Ako je smiren, ženu ume da zaludi i veže za sebe. Li prodoran, u orgazmu ludački izgled. Mrk, platina-ten, žestok čak i kod ljubljenja.
Slaganje Škorpije sa ostalim znacima Zodijaka
ŠKORPIJA - OVAN
Vatra (Ovan) plamti uzbrdo, a reka (Škorpija) dere nizbrdo - kakav tu može biti spoj i saglasnost? Strasti imaju na pretek, to je u mladosti gvožđe i magnet. Tek kasnije se ispolje dva zla, vatra i voda, oba siloviti i zasukani, hoće da diriguju, a ne podnose diktat. Ako je Mars (vladar oba znaka) naglašen ovaj spoj je vrlo opasan, ali ako su aspekti dobri onda se žrtvuju i drug za druga strada. Loši aspekti donose tragedije. Zbog dokazivanja jačine strasti, u mladosti se nadmeću do iznemoglosti pa to dovodi do rušenja seksa. Prigovor da jedan od partnera ne zna ili ne može, brzo razori brak. S puno smirenosti ovde bi se razigrao gorući akt, ali se uvek jedan plaši šta će reći onaj drugi. Požar može da ispari potok, a reka da ugasi vatru.

ŠKORPIJA - BIK
Obala (Bik) prati reku (Škorpija) do smrti. Vrlo snažno telesno privlačenje, raspirivanje strasti, mogućnost ljubomore. Dva najizrazitija erotska tipa na kojima može cela knjiga da se napiše. Nesuglasice dolaze od toga što Bik želi da sve sređuje i prikuplja, a Škorpija jureći za svojim ciljevima sve razbacuje i zanemaruje. Uveče se obavezno pomire, a polna privlačnost je toliko bučna i tu se savetuje umerenost. Orgazam je dnevno-noćni pratilac, dok crv ljubomore spava između oba jastuka.

ŠKORPIJA - BLIZANCI
Prvi površan i nestalan, drugi dubinski i u sređenom toku. Blizanac apsorbuje, Škorpija se neda apsorbovati. Dim (Blizanci) se konačno slegne na reku (Škorpija), a ona dalje teče. Tako Blizanac ne može da mrdne, jedino pod papučom može da doživi nešto dublje. Ovo su veze poverenja i otvorenosti. često odlična saradnja: Blizanac s masom činjenica i analiza, Škorpija sa jakom koncentracijom i sintezom, tako Blizanac poštuje svog čudesnog partnera i boji se da ga ne izbaci iz koncepta, iz rečnog toka. Dim se slegne. Za ovu vezu odnos vladajućih planeta Marsa i Merkura je od izuzetne važnosti; može usrećiti ili unesrećiti vezu. Normalno, bolje je ako je Škorpija muškarac, a Blizanac žena.

ŠKORPIJA - RAK
Izvor (Rak) i reka (Škorpija) su početak i kraj neprekidnog toka stvaranja iz čega su ponikli mitovi podzemnog sveta. Ovo su sudbinski važne veze, ne mogu ih pokvariti ni loši aspekti. Škorpija je ljubomorna, ali Rak opčinjava svojom vernošću; Škorpija beži iz kuće i bori se na raznim frontovima, ali čim dođe kući smiri se u toplom krilu Raka. Žestoka Škorpija traži sve ili ništa, za izdaju ubija, ali ga topli Rak uvek smiruje. Ako je Rak muškarac ne gine mu da bude papučar. Pri dodiru se uzbude emocije; koitus je vlažan ali ipak krunisan vrhunskim užitkom. Preporučuje se umerenost.

ŠKORPIJA - LAV
Oba tipa su jake volje, ali takve da se nekako mimoilaze. U mladosti je jaka strast, to ih privuče, kasnije se nadmeću i stvar upropaste. Koitus je silan, tako da ga žena ne može nikad zaboraviti. Ali ovo je ipak klasično nepovoljan odnos: silne volje i velike nevolje. Ako su aspekti dobrih planeta dobri, ostaju čvrsto vezani ceo život, ali ako nisu onda jedan gubi ljubav i ostaje zaleđen do kraja života. Aspekti vladajućih planeta ova dva znaka Sunca i Marsa, ako su dobri izdrže u zajedničkim službama, ali ako su loši može doći čak i do ubistva. Loši aspekti inače donose intrige, nasilje, despotizam, slom. Bez uvida u horoskop, igra se ne bi trebala započinjati.

ŠKORPIJA - DEVICA
Pesak (Devica) i reka (Škorpija) se međusobno prečišćuju. To važi za ova dva tipa koja se uzajamno unapređuju, naročito ako se bave nekim istraživačkim radom. Razlike u seksu su međutim prevelike. Škorpija je strastvena, ali on nekako udesi koitus da sam sebe zadovolji. Tako intelektualna veza ostaje čvrsta, jer Devica nema šta da prigovori, a Škorpija se ne bavi sitnicama. Bolje je ako Devica prikuplja materijale, a Škorpija ih povezuje. Još je bolje ako imaju zajednička putovanja. Samo ako su aspekti Merkura i Marsa (njihovih vladajućih planeta) loši, brzo će doći do prekornih reči. Devica će pognuti glavu ali ne zna da prekine gunđanje, a Škorpija odlučno traži izlaz iz netrpeljivosti.

ŠKORPIJA - VAGA
Vaga bezrazložno kritikuje i brzo ispravlja. Ali to je već kasno za Škorpiju koja je zlopamtilo. Nesporazum je i zbog površnosti Vage i duboke koncentracije i ćutljivosti Škorpije. Ali ipak nežni stil i lake emocije Vage i strasni žar Škorpije, stalno privlače oba tipa. U mladosti su to dubinski doživljaji; nije potreban potpun koitus pa da se doživi orgazam. Kasnije je to sve teže; oba partnera su osetljiva na provokacije: Vaga olako troši novac, Škorpija se premalo brine o materijalnim stvarima, inače je podozriva i lako posumnja. Ako su erotske planete (inače njihovi vladari) u lošim aspektima, to je strast bez ljubavi i tragičan kraj. U protivnom će Vaga primati rentu od smrti Škorpije.

ŠKORPIJA - ŠKORPIJA
Reka i pritoka. Povećavaju svoje ambicije, težnje, transcedentne ideje. Poljubac vlažan, koitus posle predigre bučan. Ipak drže neku meru i ne razmeću se previše. Malo ljubomore je korisno, više opasno, a najgore ako se jedan od partnera loše izrazi o potenciji drugoga. Dobri aspekti Marsa (vladajuce planete ovog znaka) daju izuzetan par, aspekti sa Venerom su znak braka iz strasti, ali koji traje, jer ih veže duševno. Loši aspekti Marsa i Venere govore o tome da i ljubomora može da razori brak. Okultizam, filozofija, hemija ih vežu i odvraćaju pažnju od erotskih svađa.

ŠKORPIJA - STRELAC
Reka (Škorpija) na žar (Strelac), požar na potok. Dve žestoke strasti ali različitih priroda, voda i vatra. Takmičenje paljenja i gašenja, iskre, vodopadi. Lako se otkriju i poveravaju u ozbiljnim razgovorima o svetskim temama: pravo, filozofija, pravda, astronomija, politika, mistika itd. i s takvih tema i učvršćenog poverenja polako pređu na intimne odnose. Škorpija nameće čar neistraženog erosa, Strelac odgovara otkrivajući jednostavno telesne draži. Igra je veoma zanimljiva, orgazam čest, ali jedan se mora iscrpeti. Ovo je igra crne i bele magije i ako su kojim slučajem Mars i Jupiter (njihove vladajuće planete) u lošem aspektu, polako se razvija razorna seksualna mržnja.

ŠKORPIJA - JARAC
Tiha reka (Škorpija) breg (Jarac) roni. Posle strpljivog opsedanja tvrđava mora pasti. Ovi odnosi počinju sa punom ozbiljnošću: dodir ruke, milovanje, postepeni uvod. Do jakog uzbuđenja teško može doći, jer nedostaje vatra. Povezuje ih razgovor o ozbiljnim temama, tragedijama i sl. ili zajednički rad na istraživanju. Ako su im Mars i Saturn (njihove vladajuće planete) u lošem aspektu dožive zajedničku tragediju i dugo nose drug druga u uspomeni. Inače zbog same čvrstoće elementa znaka, pa i hladnoće, veza se može dugo održati. Devojka se predugo opire, nekad čak i u prvoj bračnoj noći. Toplina igra veoma značajnu ulogu.

ŠKORPIJA - VODOLIJA
Reka (Škorpija) i oblak (Vodolija) je zagonetna veza: magla, rosa, kiša, grad. Iznenadno uzbuđenje, magnetsko privlačenje, govor i pogled puni su skrivenog erosa i jedan drugoga, rekli bi smo, nikad ne prouče do dna prirode. Na prve poljupce se prelazi lako, dalje vec teže. Punom koitusu kao da još nešto nedostaje. U početku kiša rominja, a u oblacima sniva grom. Izuzetno orginalna i mistična veza; ali ako je Mars u lošem aspektu sa dalekim planetama uvek može doći (ali i ne mora) do izuzetne tragedije. Kod tipova koji se bave metafizikom ovakva veza je obično harmonična i izuzetna. Ili ako oba partnera studiraju astrologiju.

ŠKORPIJA - RIBE
Reka (Škorpija) se izliva u more (Ribe), na ušću svoje ime gubi. I morski talas se izgubi uz reku. Prvi kontakt nekako stidljiv, kasnije se nekako čude kad je to došla intimnost. Poljubac vlažan i pretrpljen za uvod. Koitus mokar i intiman, mokrina ih tera da se to leti izbegava. Intimnost strogo čuvaju, ne pokazuju se goli jedno drugom, ali orgazam je redovan. Temperamenti se slažu iako nisu istog tempa u akciji. Bolje je ako je Škorpija muškarac, da on da intonaciju; u suprotnom mora biti papučarević. Veoma je važan start u ljubavi. Ako kojim slučajem imaju loše aspekte između Marsa, Jupitera i Neptuna bolje je da spavaju odvojeno i čekaju momenat obostrane saglasnosti. Inače im prete nerazjašćeni odnosi sa lošim ishodom na kraju.
 

http://www.ljubavnisaveti.com/




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.