субота, 8. децембар 2012.

Oaza mira u vašoj kupaoni

Oaza mira u vašoj kupaoni

Weellness i spa centri su svakim danom sve više prisutni u ispunjavanju slobodnog vremena, nadilazeći ono što zovemo trend, sve više nalikuju svojevrsnom pokretu.
Danas se ne može reći da su cijene u SPA&Wellness centrima svima pristupačne. One su namijenjene ipak onima dubljega džepa. No, to više nije prepreka da si svatko tko želi priušti nešto iz SPA&Wellness ponude doista to i pruži. Samo je potrebno malo mašte.
U svim većim gradovima, postoje trgovine u kojima možete naći sve što vam treba za 'uradi sam' svoj SPA&Wellness. U svoje slobodno vrijeme, uz malo truda i mašte možete si stvoriti svoj privatni SPA kutak, a uz malu pomoć svojih ukućana i mali wellness centar.
Kako živimo u silno ubrzanom tempu suvremenog načina života 'Uradi sam' ima svojih draži i prednosti. Iako ne može zamijeniti kvalitetnu uslugu profesionalaca, i jedan i drugi način pomaže nam da živimo zanimljivije, ispunjenije i zdravije, ukratko kvalitetnije.  
Unutar svoje kupaone uz malo truda i mašte, primjerice uz koju svjećicu, razna mirisna ulja,  pjenušave kuglice ili sol, možete biti korak prema spa doživljaju.
Danas postoje i masažni nastavci koji se instaliraju na običan tuš, a koji će nam pružiti odličnu vodenu masažu. Osim toga, ako ste u paru uvijek možete kupiti i pločice za masažu s kojima ćete usrećiti partnera.
Zadnje vrijeme kod nas je popularna  postala i aromaterapija, te na tržištu postoji široka lepeza raznih eteričnih ulja s čijim mirisom možete obogatiti prostor, a osim toga postoje i razne recepture za fine i ugodne kupke.
Ne postoji recept za kupku ili spa za svakoga, poanta je da izaberete ono što vam najviše odgovara. Čovjek mora sam pronaći što mu odgovara, a sve je to jedna zanimliva igra istraživanja koja traje polagano.
Kupaonica stvarno može biti jedan mali spa centar. Vrlo jednostavno se možete prilagoditi sa svojim partnerom ili sami sa sobom, posvetiti se i upoznati svoje tijelo i na taj se nači razveseliti i posvetiti si jedno kvalitetno vrijeme. Dakle, kupke, štapići, svijeće, čaj i  lagana, opuštajuća glazba izbacit će vas se iz dnevne rutine i ući ćete u  svoj svijet u kojem možete doživjeti mir i opuštanje. 

http://www.beauty-cro.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.