понедељак, 10. децембар 2012.

Kako postići tijelo za bikini prije godišnjeg odmora?


Kako postići tijelo za bikini prije godišnjeg odmora?
Godišnji odmor na moru je mnogo zabavniji ukoliko imate tijelo s kakvim možete nositi bikini. Pretpostavljamo da prije godišnjeg želite imati najbolji mogući izgled. Kad dođe na plažu, svaka žena želi tijelo za kojim će se svi okretati, a s time dolazi i činjenica da svaka žena više uživa u godišnjem ako se osjeća seksi. Godišnji odmori su također glavni razlog za fotografiranje pa jednostavno morate izgledati najbolje, zar ne? Lakše je postići lijepo tijelo ako si postavite cilj.

Činjenica da želite izgledati sjajno u bikiniju je dobra motivacija da kroz slijedećih nekoliko tjedana date sve od sebe da postignete ono što želite. Lakše ćete izdržati ono što se mora učiniti da biste postigli svoj cilj. Vjerojatno već i znate što je potrebno učiniti da biste to postigli (promjena prehrane, vježbanje, mala pomoć od preparata) no bez čvrstog cilja lako je skrenuti sa ispravnog puta. Da bi ste se stalno podsjećali, nađite nekoliko fotografija mjesta gdje idete na godišnji i stavite ih na mjesto koje vidite svaki dan – recimo hladnjak. Zajedno s tom fotografijom možete staviti i fotografiju neke žene koja dobro izgleda u bikiniju, ne premršave, nego lijepog tijela kako bi vam stalno davalo ideju što vi želite.
Godišnji odmori često traju prekratko, u prosjeku 7-10 dana. Ako nemate tijelo koje želite sigurno nećete uživati toliko koliko želite. Ukoliko pored redovitih dnevnih aktivnost redovito vježbate i pazite na ishranu onda će vam godišnji izgledati još bolje jer ne morate više razmišljati o tome kako izgledate nego ćete stvarno uživati.

5 osnovnih koraka do bikini tijela

1. Svaki dan pojedite manje kalorija nego što inače jedete. Ovo stvarno zvuči kao osnovno i to svi znaju, ali funkcionira. NE radite ovo drastično, nego samo smanjite. Ako pritom uspijete i povećati koliko dnevno trošite, rezultati se postiži mnogo brže. Ako vam je teško odrediti što jesti, pronađite neku dijetu koje se možete držati.
2. Sve vježbe radite na prazan želudac. Najbolje ujutro. Nikako nemojte jesti prije vježbanja jer je u cilju da nemate ugljikohidrata u krvi, osim one nužne količine koju svi imaju, jer želite trošiti masnoće, a ne ono što ste upravo pojeli. Ukoliko se ujutro teško budite, popijte kavu ili čaj bez šećera kako bi dobili kofein koji pomaže u potrošnji energije i razbuđuje. Ukoliko spadate u one koji nikako ujutro ne mogu vježbati, onda osigurajte da niste jeli barem 4 sata prije nego što vježbate.
3. Vježbajte kardio vježbe (trčanje, plivanje, aerobik…) 1 sat dnevno 3 tjedna prije godišnjeg. Aerobno vježbanje 21 dan zaredom prije godišnjeg će potrošiti sve one tvrdokorne zalihe kojih se bilo teško riješiti. Vrlo malo ljudi ovo izdrži, i zato misle da je nemoguće postići izvrsno tijelo. No ima i onih koji to uspiju i svi ostali im onda zavide na postignuću i čak teško vjeruju da to nije postignuto tabletama za mršavljenje.
4. 3 dana u tjednu provedite u teretani. Dizanje utega i rad na spravama će pomoći da zategnete mišiće i oblikujete ih kako bi vaše ruke, noge i trbuh imali onaj zamamni izgled. Nemojte ništa pretjerivati. Zatražite od nekog trenera u teratani da vam da osnovni program za zatezanje mišića i ništa više. Ne želite nabiti mišićnu masu, nego želite istesati tijelo.
5. Koristite anticelulitnu kozmetiku i tome dodajte kozmetičke preparate za tamnjenje, barem zadnjih dva tjedna. Anticelulitna kozmetika će pomoći kod prokrvljenosti u potkožnom djelu te će otopite one nepoželjne kvržice masnoća koje vašu kožu čine neuglednom. Tamnija boja kože izgleda ljepše i time vaša linija tijela izgleda bolje pa zato koristite kozmetiku za tamnjenje. Ukoliko imate vremena, možete kratko provesti i u solariju, ne previše, teko toliko da dobijete malo tona na koži.
Ako vam se sve ovo čini previše jer vam treba svaki dan barem dva sata brige o vašem tijelu i tako sve do godišnjeg, onda vam moramo reći da to tako ide. Preko 90% žena ako želi lijepo i atraktivno tijelo mora tako raditi, a gotovo svi celebritiji to i rade, provode pola dana na vježbanje i tretmane. Nešto manje od 10% žena jednostavno ima sreću da imaju takav metabolizam da to ne moraju.
No ako ipak odlučite sve ovo, rezultat će biti fenomenalan i biti ćete oduševljeni svojim postignućem. Hodati ćete ponosno po plaži u svom novom bikiniju.
 Izvor  http://emrsavljenje.com
 








Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.