субота, 29. децембар 2012.

Fashion savjetnik: Kako da nosite šljokice

5 pravila koje treba poštovati ako je vaš izbor za ludi parti svjetlucava i upadljiva kombinacija...
Uskoro nam stiže Nova Godina I famozni doček kada svi volimo da obučemo nešto ekstravagantno, svjetlucavo i šljokičasto. Ali treba da znate kako da nosite sve te sjajne detalje, a da ipak ne pretjerate, da ne biste ličili na pokretnu disko kuglu.

diskokugla191212

Evo pet pravila na koje treba da obratite pažnju:
1. Samo umjereno
Evo savjeta iz prve ruke: Ukoliko su suknja, blejzer ili pantalone posute šljokicama, ostatak odjeće bi trebalo da bude što neutralniji, kaže Tejlor Svift, poznata po tome da obožava šljokice.
2. Bez tone nakita
S obzirom da su šljokice same po sebi upadljive, nakit treba da bude što jednostavniji. Preporučujemo diskretni srebrni ili zlatni prsten, narukvicu ili sat ali nikako sve odjednom.
3. Uparite obuću
Na primjer klasične, crne salonke ili cipela sa štiklom u nekoj otkačenoj boji. Jedino je važno da obuća bude u istom tonu kao i vaša haljina. Ono što nikako ne ide su i haljina i cipele blještavog izgleda .
4. Sjajne helanke + ostatak u svedenoj formi
Svjetlucave helanke su odličan izbor, a uz njih najbolje ide kožni šorts i neki ležerni top. Na helankama je fokus, a ostatak odjeće treba samo da prati izgled. U prevodu, nije poenta da se trudite da svaki komad odjeće bude što upadljiviji, izgledaće neukusno.
5. Važno je kako se vi osjećate
Svi volimo svjetlucavu odeću, ali da li smo baš svi u stanju i da je ponesemo kao prave dive. Razmislite o ovome prije nego što se odlučite za ove upadljive detalje, jer prije svega je bitno da garderoba bude u skladu sa vašom ličnosti.
(Cosmopolitan)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.