уторак, 11. децембар 2012.

Da vidimo kakav je muškarac poželjan u očima ženske populacije

Venera je zakoračila kroz dubine Škorpije i dobar je momenat da se osvrnemo mušku populaciju bez skidanja maski i da  pogledamo zašto  su ljubav, strast i novac tu gde jesu…zajedno, da vidimo da li muškarci znaju ( vaši, nečiji, oni koji će to tek postati ili oni koji su otišli iz naših života) šta prija ženama i za šta je zaslužan hormon Oksitocin. To je hormon ljubavi, vezivanja, milovanja zadovoljstva. Oksitocin pojačava želju za dodirivanjem, grljenjem i pomaže nam da budemo otvorenije i pokažemo lakše emocije. Ali i da zadržimo ljubav što duže. Luči se tokom onih intimnih trenutaka, dodira a i u situacijama kada smo zadovoljne, kada se obradujemo, kad dobijemo čokoladu ili poljubac pun strasti.
Galantni muškarci su: reći će vam mnoge žene, mnogo bolji ljubavnici od onih koji to nisu.  Nećemo da ih nazovemo škrticama, jer i ne moramo, znaju oni to jako dobro.  Samo je potrebno da ih pogledamo jer se na njihovom licu, po ponašanju, pokretima, gestovima, rečima se sve jako lepo vidi. Po osmehu najviše. Samo treba da razmislimo čiji nam osmeh prija, onaj nežan, zavodljiv ili onaj ludački, glasan. Vibracije koje osećamo kada smo pored nekoga, mogu nam odati mnogo toga.
Muškarci bez potrebe, kapaciteta za davanjem (ne mislim striktno na novac, izdržavanje, kupovanje skupih stvari –  pa žene veoma jake i znaju jako dobro da vode računa o sebi i svojim potrebama, već na čokoladu, dobro vino, izlazak, večeru, piknik, bioskop, kapućino)  su već negde izgubili mnogo toga u očima žena. Postali su nezanimljivi i neprivlačni. Ali pretpostavljam, da to njihovoj prirodi ni ne smeta, jer su većinom proračunati, hladni kako po pitanju materijlanog tako i po pitanju emocija. Ne  smeta im jer sve posmatraju u jednom emotivnom-površnom pravcu. U životu se mnogo puta začudiš malo ili malo više, zaprepastiš ali lepo je to što učiš na svojim i tuđim iskustvima. Malo se poigraš, posmatraš ljude a da pritom ne zaboraviš sebe. I možeš lako mnogo toga da shvatiš.
Da vidimo kakav je muškarac poželjan u očima ženske populacije:
- Muškarac koji je pažljiv, koji zna da obraduje ženu ( ne pričam o skupim poklonima ni o čemu grandioznom ) je negde i osetljiviji po pitanju ženske intime i i ljubavnih potreba.
- Muškarac koji zna da zadovolji partnerku jer siguran u sebe, a u isto vreme to i njemu pričinjava zadovoljstvo i ne stvara strah od gubitka ( te osobe). Jer  muškarac koji nije emotivno i energetski otvoren prema ženi ima veće šanse da je izgubi, da bude ostavljen, da ne doživi pravu ljubav ( pod uslovom da to želi).Tj može vrlo brzo da uvidi da se kod njiegove partnerke emocije i želja ne pokreću.
- Muškarac koji je energetski – emotivno otvoren prema partnerki to negde najčešće pokazuje kroz poklone ali na prvom mestu poljupce. Svaka žena zna da napravi razliku između poljupca iz želje i onog iz navike, tek radi reda. Ogromna je razlika između tupog pogleda i onog punog želje. Samo je bitno pratiti ponašanje i gestove a i ukus poljupca mnogo toga govori. Pogled je takođe često ključ za mnoge nedumice.
- Muškarac koji je otvoren za nova iskustva, promene ima veću šansu da mu hormon ljubavi kod žene to dobro i uzvrati.
Žene su žene, sa svim svojim vrlinama I manama ali ako su zadovoljne, kada se obraduju, iznenade, osete bliskost, hormon ljubavi radi svoje. I voleće vas..ako želite da vas vole…naravno.
- Muškarac koji dajući zadovoljstvo to isto zadovoljstvo i dobija.
- Muškarac koji sluša i pamti… i ne dobija amneziju često.
Ukoliko ste slučajno upali u emotivni odnos sa muškarcem koji je hladan, proračunat, nedovoljno otvoren za vaše potrebe, onda dobro znate zbog čega dolazi do pojave besa, nezadovoljstva, frustracije, umanjenja vaših želja i zbog čega sve više i više odbijate tog istog muškarca..Ali dobro je to znati i samim tim načiniti neke promene…Uvek imamo izbor..
Zadržavanje protoka ljubavi i novca dovodi do frustracije, besa i do nepoželjnosti. Velikodušnost je izvor ekspanzivnosti i obilja. Takve osobe žive u svetu sa ograničenim pogledima i resursima i ne smatraju da je davanje nešto bitno. Takve osobe su većinom jako usamljene, mada to njima ne smeta. Ali svakako da ta njihova mana ( možda je njima vrlina ) odbija ljude, odbija ljubav, odbija intimnost, uživanje. Škrtost je veoma veliki uzročnik problema u svim tipovima odnosa, bilo da su emotivne, poslovne, romantične ili prijateljske prirode.
Materijalna sigurnost (novac) i velikodušnost su neizbežan deo svakog ljubavnog odnosa. Ne moram da vam opisujem kako novac deluje na svakoga od nas, na naše emocije, na našu intimu, na odnose sa porodicom, decom, partnerima, to znate.
Ne kažu džabe ″Škrt na novcu, Škrt u ljubavi″. To je jeste tačno..
Ali na kraju krajeva, tamo gde je prisutno nezadovoljstvo, hladnoća ni ljubav ne može da se probudi, a ako se kojim slučajem i probudi veoma brzo nestane. Tako da ipak razloga za paniku i nema.  Dobro znamo da prava ljubav dolazi kroz nesebično primanje i davanje. A da li će se oni, takvi nervirati ili pokušati da se promene, nećemo se pitati.
Naučno je dokazano da muški polni hormon testosteron utiče na baratanje novcem. Ako vam se dopadaju maljavi i dlakaviji muškaraci morate da znate da taj hormon koji utiče na njihov izgled utiče i njihovu darežljivost. Veći nivo ovog hormona kod muškarca ih čini škrtijima, i po pitanju novca i po pitanju emocija. Probajte one sa rupicama na bradi, one glatke, svetlije kose i uvidećete razliku. Naravno da nije ovde sve što sam napisala pravilo…samo sam dala predlog …I malo se šalim.
Muškarci da vas pitam nešto ? Znate li zašto žene vole najviše onu igru koja se zove između dve vatre ?
I da završim.  Neki muškarci jednostavno nisu materijal za vezu, zadovoljstvo,  strast, inspiraciju, vatrene igre. Tu čak i hormoni neće da se igraju a kamoli ljubav.

Izvor http://astrologivonabeara.com/can-a-stingy-man-change



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.