четвртак, 15. новембар 2012.

Zlatne nijanse

Zlatna šminka celokupan izgled čini nežnijim i ženstvenijim
Zlatni odsjaj
VIZAŽISTI su i ovog leta akcenat stavili na zlatne nijanse mejkapa, jer savršeno ističu  put, a lepo pristaju i crnkama, brinetama i plavušama. Zlatna šminka celokupan izgled čini nežnijim i ženstvenijim, a možete je izvesti na više načina u zavisnosti od toga da li volite diskretniji ili jači mejkap.
* Kako biste ublažili znake umora ili starenja, pre nego što počnete da nanosite senku, podočnjake prikrijte korektorom i nanesite malo pudera u prahu ili u kamenu na kapke da se senka ne bi skupljala na pregibu.
* Ako volite diskretnije načine šminkanja, svetliju zlatnu senku nanesite na celu površinu kapka i stavite malo maskare. Za veče možete uz trepavice da stavite i zlatnu olovku ili neku u kontra boji.
* Ako ste, pak, pristalica jačeg mejkapa, možete kombinovati zlatnu senku sa nekom tamnijom bojom, na primer, sivom, ljubičastom, braon… Maskaru nanesite u dva do tri sloja.
* Ovog leta u trendu su i ruževi u zlatnim tonovima. Ako želite još više da istaknete usne, preko karmina nanesite i sjaj u sličnoj nijansi.
* Za svečane i glamuroznije prilike zlatnu senku možete da nanesete i na obrve, ali u ovom slučaju nikad ne kombinujte jake karmine ili rumenila.
* Hit  je i zlatna maskara koja je efektna u svim stilovima šminkanja i nije rezervisana samo za večernji mejkap. Zahvalna je jer se savršeno uklapa uz druge boje, a možete je kombinovati i sa braon, crnom, ljubičastom, srebrnom… maskarom – jednu boju nanesete na gornje, drugu na donje, ili jednu pri korenu, a drugu na vrhove trepavica.
(Izvor: Novosti)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.