недеља, 11. новембар 2012.

Yellow Diamond Versace - parfem za plavuše

Yellow Diamond je načinjen kao čist, transparentan i živahan cvjetni miris, svjetlucav i intenzivan kao žuta boja, a luksuzan i ženstven poput dijamanta. Njegova kompozicija se otvara iskričavom svježinom citrona, bergamota, nerolija i šerbeta kruške. U srcu su smješteni prozračni cvjetovi narandže, frezija, mimoza i lokvanj. Bazu čini amber, dragocjeni mošus i guaiac drvo.
Bočica je oblikovana kao i dosadašnja izdanja kolekcije, obojena u žutu boju. Kutija je ukrašena baroknim ornamentima. Lice kampanje je australijski model Abbey Lee Kershaw, a snimio ju je Mario Testino u Parizu.
Versace Yellow Diamond je dostupan kao 50 i 90 ml Eau de Toilette, uz dezedorans i losion za tijelo.
Yellow Diamond je predstavljen 2011. 


 

Znate li ono kad u drustvu upoznate neku osobu koja vam nekako poluci interes, bez obzira sto joj je mozda previse stalo da u drustvu bude prihvacena, sto pokusava ostaviti najbolji moguci dojam, sto je mozda pomalo umisljena u vlastitu vrijednost (bez da vi znate je li to uistinu tako jer se ne poznajete, ali bez obzira na to, umisljenost nekako nikad nije dobra osobina), ali takoder zraci i dobrotom te osjecate da ispod tih prvih dojmova postoji neka kompleksna&zanimljiva slojevitost?
  E pa takav je meni Yellow Diamond od prvog trenutka. budimo realni, ovo je mimoza parfem i nema si on sto tu misliti da je nesto sto nije, ali kada vam u nosnice udare meki, umiljati citrusi, tako mazno i kremasto narancino cvijece i pahuljasti mosus, a tu je jos i animalnost ambre i slatkoca kruske - osjecate se jednako bestezinski kao i plutajuci na luftmadracu nasred mora. pravi ljetni mix, poput onih koji treste iz zvucnika kafica pored plaza i inace vam idu na zivce, ali od ove kombinacije/poretka vas nekako hvata umirujuca fjaka.
Parfem koji mogu zamisliti na uzrastima od vrtica do osteoporoze, za sve moguce prilike u proljece, ljeto i jesen, ali sa zimom je malo posvadan.

Na meni projekcija i trajnost zavidna, ako se naspricam nakon jutarnjeg tusiranja i ako s njime prespavam, do iduceg jutra on mirise jednako snazno, kao da ga visoke vrucine jos vise izazivaju da se pokaze. iako, moguce da je to do dekant bocice u kojoj ga imam koja sprica maglicasto i obilato...
sad kad sam ga upoznala, nije mi zao sto sam ustrajala da nam dam vremena da kliknemo jer je po meni vrijedan probe, nosenja i hvale jer je banalan samo na prvu, a kad se rascvjeta, sve mu mane mozete slobodno otpisati.
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.