четвртак, 8. новембар 2012.

Tranzit Saturna kroz znak Škorpiona



SATURN U ŠKOPRIJI
Vreme je za transformaciju u nekim životnim oblastima. Znamo da svaka kuća vlada specifičnim oblastima života tako da će tranzit Saturna doneti na prvom mestu raščišćavanje, tj reorganizaciju. Mnogi se plaše Saturna u Škorpionu ali nije baš tako. Treba pratiti Saturnove pozitivne strane i ne dozvoliti da vas zavede  i odvede u dubinu vaših strahova, grešaka i tamnih stvari iz prošlosti.
OVAN ( trazit kroz 8 polje )
Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku trebalo bi da polako krenete u razmišljanje da li ste zadovoljni, srećni i ispunjeni. Saturn će se dugo zadržati u vašem osmom polju. Ipak razmislite da ne bi kasnije došlo do teških priča, razvoda, suđenja pa i agresivnijih situacija. Sagledajte da li je to u čemu ste, dobro za vas. Ako jeste, ovaj tranzit će vam doneti stabilnost ali i zrele, odgovornije promene. Uvidećete koliko su se vaši stavovi promenili.  Emotivni odnosi će biti na ispitu ali najviše intimnost. Pod ovim uticajem kod nekih će doći do nestanka strasti tako da je potrebno da radite na bliskosti ako ste sigurni da volite svog partnera-ku.
Saturn planeta fokusa i odgovornosti ulazi u znak Škorpije 5 oktobra i kretaće kroz vaše osmo prirodno polje u narednih dve i po godine. Savetujem oprez na finansijskom planu. Pokušajte da što pre vratite dugove i svoj posao unapredite kako ne biste kasnije ulazili u veće probleme i dugovanja.
Jer nekim pripadnicima ovog znaka može doneti tokom naredne dve godine smanjenje prihoda i veće materijalne probleme. Obratite pažnju na sve veće kupovine ako se radi o nekretnima i nemojte baš preterano ulaziti u kredite. Kreditne sposobnosti će takođe biti smanjene.
Osmo polje je polje smrti kao i operacija. Sa gubitkom nekih dragih osoba ćete se suočiti ali takav je život. Obratite pažnju na opšte zdravlje, ukoliko se ne pazite ta zadrastvena slika će se pogoršati. Opasnost od operacija i onih težih oboljenja.

BIK ( tranzit kroz 7 polje)
Sa ulaskom Saturna u znak Škorpije ( 05.10.2012) polako ulazite u period koji će vam doneti bitne i odgovornije promene u odnosu na vaše polje braka, saradnje, partnerskih odnosa i udruživanja. Od vas zavisi da li ćete se suprostaviti tim promenama ili ćete koračati u skladu sa njima. Ovo drugo je mnogo bolji izbor bez obzira koliko će teško biti ponekad.
U fokusu su partnerstva ( poslovna, emotivna i bračna ). U zavisnosti kojim ste putem krenuli ( putem ljubavi ili onim drugim ) doći će do pozitivnih ali i negativnih ishoda. Mnogi brakovi ( ljubavi )  će da se sruše, postaće teški i u tom slučaju treba pobeći od žrtvovanja već krenuti kao oslobađanju. Usput pažljvo osluškujte svoje misli i mnogo ćete naučiti. Sa druge strane odnosi koji su zreli, puni ljubavi i poverenja dobiće jednu jaku, stabilnu i poztivnu dimenziju. Sve ono što je loše, iskvareno, neiskreno će dobiti svoj put nazad. U vaš život će doći novi odgovorniji ljudi, novi prijatelji koji će doneti pozitivna dešavanja.
Napisala sam već da će brakovi  i emotivni odnosi  koji su teški ,koji ne funkcionišu, u kojim se ne osećate ispunjeno i slobodno srušiti, takođe to važi i za udružene poslove. Međutim period koji je pod uticajem Saturna doneće nove prilike i povoljan je za pokretanje novih poslova koji če biti veoma, veoma profitabilni. Naravno to će krenuti polako ali će temelji kasnije postati čvrsti. Birajte pažljivo saradnike. U narednih dve i po godine, odnosno do septembra 2015. biće dosta novih brakova. I oni će biti dugotrajni i stabilni ali nemojte ulaziti u bračno obavezivanje iz koristi, pod pritiskom i sa malo ljubavi. Klonite se odnosa koji vas sputavaju i ograničavaju. Biće velikih žrtvi i kriznih perioda.
A oni koji stoje u nesrećnim vezama treba da se pokrenu, pokupe svoje stvari i da zatvore vrata za sobom. U protivnom biće dosta kriza i psihičko stanje će biti loše. Malo se posvađajte sa svojim mislima i željama ali sigurna sam da ćete dobiti i tu bitku. Dolazi vreme da otvorite vrata ka promena i slobodi. Zarđale brave nikome ne trebaju. A da biće i provalnika ( u ljubavi )… Da li ćete to biti vi ili neko drugi ? To već ne znam…Tajne ljubavi nek ostanu tajne.

BLIZANCI (tranzit kroz 6 polje)
Saturn planeta životnih lekcija i strpljenja će do septembra 2015 imati jak uticaj na oblast posla i zdravlja. Radićete napornije ali i odgovornije. Imaćete utisak da sve ide sporo, teško i nerviraćete se zato što će drugi ponekad ubirati plodove vašeg rada. Dajte svoj maksimum i ne sarđujte sa ljudima koji će vas iskoristiti. I ako bude otkaza, promena radnih mesta i izgubljenih poslovnih prilika budite strpljivi jer će vas Saturn i nagraditi. Nekad treba sačekati i biti strpljiv. Sve ono što se desi loše u narednih dve i po godine imaće svakako pozadinu nekih vaših ranijih koraka. Ako su bili negativni onda ćete se svakako preispitati i to dobro. Ako su bili pozitivni očekuje vas stabilnost, unapređenje, bolja radna mesta itd.
Uskladite svoje poslovene odnose sa porodičnim kako sa te strane ne bi bilo problema. I što više vremena posvećujete svojim voljenima jer postoji opasnost od stvaranja navike i  udaljavanja.
Zdravlje nek vam bude na prvom mestu. Postoji mogućnost da se nove bolesti pokrenu. Redovno posećujete lekare i tebalo bi da ipak sada do kraja godine uradite analize celog organizma.


RAK (tranzit kroz 5 polje)
Da vidimo kako ćete se snaći u ljubavi tokom narednih dve i po godine. Šta će da bude kad Saturn krene u svoje pohode kroz vaše polje ljubavi, kreativnosti, romantike i samoispunjenja ? U ljubavi ako budete pratili svoje instinkte, ako se ne budete žrtvovali i živeli u prošlosti doživećete ljubav za sva vremena. Neće biti lako jer će Saturn doneti i teža iskušenja u obliku tajnih ili karmičkih veza. Treba da radite na sebi, da se promenite, da otrgnete tradicije i nekih staromodnih stavova. Neki pripadnici ovog znaka ( naravno u zavisnosti od ličnih planetarnih pozicija) će se suočiti sa dužim periodima samoće, teškim partnerima ( pazite da se ne prepustite mnogo strastima i skandalima), raskidima i patnjom. Saturn zna da nagradi ali i da naplati dugove, pa će doneti svakom po zasluzi.  Čuvajte se razotkrivanja tajni i baš pazite da nekog ne povredite jer igra sa lažima neće da bude baš zabavna. A tu su i jaka depresivna ljubavna stanja.
U svakom slučaju bitan iskustveni period u kome ćete shvatiti ko ste i šta i kakve ljubavi privlačite. Pa imaćete vremena da razmislite na miru o svemu ako se suočite sa nečim što vam ne prija. Mada iskreno se nadam da nećete.Ako dođete do negativne prekretnice u odnosima, nemojte čekati već odmah to rešavajte.
U ljubavim odnosima će biti drugačije, odgovornije, ozbiljnije ili sasvim tajanstveno ( sa dosta starijim ili mlađim partnerima ). Emocije i strasti nećete moći da kontrolišete a iskušenja će biti ( naravno i onih lepih ).
Svakako da će njegova uloga biti važna i u životima vaše dece. Preuzećete više odgovornosti jer ovaj period može da bude naporan i da donose probleme sa decom ( malom ali i starijom ). Čuvajte ih od lošeg društva, poroka kao i od bolesti. Saturn uvek simbolozuje neku vrstu prepreke i izazova kojeg trebasavladati. Ako su deca već odrasla i ako žele da se vrate ili odu iz porodičnog doma, pustite ih i pomozite im.

LAV ( tranzit kroz 4  polje)
Saturn planeta upravljanja vremenom ulazi u vaše četvrto prirodno polje i tu će ostati do jeseni 2015 god. Najvažnija je oblast porodice  (primarne i sekundarne). Period koji će doneti stabilne temelje u samostalnom poslu, više usmerenja na roditelje i bliske osobe. Ako se desi da neko vama blizak prolazi kroz težak emotivni, poslovni ili period bolesti pomozite mu. Pomažite starim i bolesnim ljudima. Ako želite da usvojite dete uradite to. Uvedite harmoniju u svoj dom, obradujete sebe novim stvarima ili planirajte promenu mesta boravka. I vreme je ze čišćenje i bacanje nepotrebnih i starih stvari kako bi energetski tok u domu bio skladan. Bračnii porodični problemi će doći imaće zadnju šansu za rešavanje.
Ovaj tranzit Saturna će sigurno doneti promene u oblasti doma. Ukazuje na preseljenja, rešenja stambenih pitanja kao i na rešavanje nasladstva. Za neke će život promeniti pravac tj krenuće novim, zrelim i odgovornijim putem. Takoše simbolizuje stabilan uspon u privatnim, porodičnim poslovima. Ako postoje problemi sa roditeljima ili u vašoj sekundarnoj porodici koji su gurnuti pod tepih, moraćete da ih rešavate.

DEVICA ( tranzit kroz 3 polje )
Saturn planeta životnih lekcija i strpljenja će tokom naredne dve i po godine tranzitirati kroz vaše prirodno treće polje. Sada je pravo vreme da prionete na učenje, da završite studije koje ste zapostavili ili da upišete nove. Ovo je period usavršavanja, ozbiljnih ambicija i napredovanja u karijeri. I takvi temelji će biti čvrsti i postojani.
Sa druge strane poboljšaće se ili rasturiti odnosi sa rođacima, braćom i sestrama. Sve zavisi od vaših ličnih planetarnih aspeketa. Neko će se udaljiti od rodbine a neko rešiti probleme iz prethodnih godina. Mada je zadatak Saturna da budete odgovorniji, da opraštate i da ne idete ka još većim teškoćama, već da ih ispravljate. I naravno vaš pogled treba da je usmeren ka budućnosti a ne ka prošlosti. Ako ih ne rešavate doći će vam glave ( problemi).  Ovo je polje komunikacije. Vaše reči kao i misli će postati ozbiljnije i mnoge stvari ćete realnije sagledavati. Samo nemojte otići u negativnu stranu Saturna koja donosi depresivnost, teške reči koje povređuju. Budite strpljivi i spremni da saslušate druge i nemojte dozvoliti sebi da budete nekome naporni. Ovo je pravo vreme da naučite nove veštine koje će vam biti korisne i praktične.
I uvek gledajtenapred kako biste videli šta se sprema jer jedino tako možete izbeći probleme, teže periode itd.

VAGA ( tranzit kroz 2 polje )
Saturn polako kreće kroz vaše prirodno drugo polje ( vrednosti, finansija, hrane itd). Tokom ovog perioda mnogi će naći posao sa stabilnim primanjima, do kraja godine neke očekuje i veća pvišica ili željeno unapređenje. Do maja 2013 iskoristite sve ponuđene prilike kako biste osigurali svoju materijalnu oblast. Pozitivan strana ovog tranzita: stabilnost na materijalnom planu, mnogi stari dugovi će vam biti vraćeni a ličnih dugova ćete se otarasiti. Čuvajte novac, štedite i nemojte ulaziti u neke sumnive poslove , nelegalne najviše po pitanju nekretnina. Neki će imati velikih problema sa novcem, otkazima i dugovima. Vćinomće vas pratiti osećaj nezadovoljstva tj imaćete utisak da nedovoljno zarađujete.  Vreme da potražite nove ciljeve inove vrednosti. Saturn daje strah od siromaštva tj strah da nećete uspeti da zaradite dovoljno.  Nemojte se plašiti već dajte svoj maksimum.

ŠKORPIJA ( tranzit kroz 1 polje)
Saturn u vašem znaku- Došlo je i vreme za Saturnov povratak. Na prvom mestu je najbitnje da svoju energiju kanališete u pzitivnom smeru kako ne biste otišli u dubine podzemlja i negativnih događaja. Fokusirajte se na karijeru, zarađivanje i odnose. Na sve ono što želite. Sada je vreme za disciplinu i strpljenje.
Razmislite šta se sve postigli do sada i napravite prve korake ka pripremama za budućnost. Ne zadržavajte se na prošlosti i na učenjim greškama i propuštenim prilikama već se preispitajte i shvatićete da ste iz svega toga dosta naučili. Treba da sagledate šta vam je prioritet. Odstanite od onih stvari koje vam nepričinjavaju zadovoljstvo i daju težinu vašem životu. Vreme za važne životne lekcije. Nekima će one biti put ka ostavrenju a nekima suočavanje sa najtežim životnim zadacima. Saturn u Škortpiji nije blag i veoma je nestrpljiv ali to je zamka…I ne smete upadati u nju kako biste izbegli dodatne greške. On je tajnstven, lukav, posesivan i ogorčen. Ne smete bititakvi jer vas čekaju lični i emotivni problemi kao što je odbacivanje i razočarenje.
Neke osobe će obuzeti paničan strah baš na ličnoj i emotivnoj oblasti. Neće se ništa loše desiti ako budete pravilno birali partnere i slušali svoj razum. Preispitajte svoje želje, motive i savladajte svoje emotivne blokade.  Ako budete tokom ovog ciklusa depresivni i nezadovoljni na više životnih oblasti onda je vreme da završite to i da krenete ispočetka.

STRELAC ( tranzit kroz 12 polje )
Saturn tranzitira kroz vaše dvanaesto polje do septembra 2015. Vreme je za čišćenje i suočavanje sa problemima koji su se nakupili tokom prethodnih pet godina. Za većinu će ovo biti period samosagledavanja,preispitivanja, povlačenja u sebe. Bićete skloniji depresivnim stanjima u nekim težim periodima.
Čuvajte se najviše od negativnih ljudi. Osetljivost je pojačana kao i sklonost prikupljanaj negativne energije. Pazite na svoje psihičko zdravlje. Radute na sebi, okrenite se novim interesovanjima ili nečemu što jako dugo želite. Planirajte nove poslove ali znajte da će se oni pokrenuti tek kada Saturn zakorači u vaše prvo polje. Budite strpljivi i nemojte dozvoliti da vas sruše ruševine. Već ih preskočite.
Sasecite sve što je loše i ortgnite se od ljudi koji vam ne odgovaraju. Ako bude gubitaka na poslovnom ili emotivnom planu znajte da će se sve rešiti. Uvek postoji nešto novo i bolje.

JARAC ( tranzit kroz 11 polje )
Saturn će se do jeseni 2015 zadržati u vašoj kući prijatelja, želja i nade. Tokom naredne dve godine sigurno ćete prekinuti prijateljstva koja to baš i nisu ili ćete se ih nekog razloga udaljiti sami od osoba koje vam smetaju, donose negativnost ili su vam naporne. Takođe ćete formirati nova ( neće ih biti mnogo) trajna prijateljstva. Nije uvek lako pustiti neke ljude da odu ali ćete to morati da uradite. Budite spremni za promene. Ovaj tranzit će vas oslobodite svega što vam ne treba ( ljudi, nerealnih želja, neiskrenih prijatelja, lažnih obećanja). A to je dobro konačno kako biste krenuli ka realnosti. Prijatelji koji vam ustvari nisu prijatelji će pokazati svojepravo lice. Tokom ovog perioda biće dosta iskušenja, tajnih ljubavi u brakovima ( ali neke od njih će baš biti prave).
Ako se suočite sa njihovim problemima ( od prijatelja ) ili možda čak i sa gubitkom nekih od njih ostanite prisebni. neke vama drage osobe mogu prolaziti kroz veće zdravstvene probleme.

VODOLIJA ( tranzit kroz 10 polje )
Tranzit Saturna kroz vaše deseto polje će vam doneti na psrvom mestu uspostavljanje čvrstih temelja naplanu karijere. On ustvari daje rezltate vaši prethodnih akcija. Znači ako ste bili uporni i pozitivno motivisani doneće vam veliki skok i napredak. A ako ste sledili negativan put onda će doći do gubitka posla i pada u karijeri. Tako da ćete sigurno do jeseni 2015 saznati da li je vaš život na pravom putu ili nije. Od vas zavisi da li ćete naplatiti ili isplatiti karmičke dugove. Ii ćete dostići vrhunac u svjo karijeri ili ono surotno od toga.
Dajte primer drugima i budite što odgovorniji. Budite jako usmereni na karijeru i dajte svoj maksimum. Tranzit ukazuje na rešavanje ili suočavanje sa nekim porodičnim problemima. Vaši bližnji nek obrate veću pažnju na zdravlje.

RIBE ( tranzit kroz 9 polje )
Saturn će da prolazi kroz vaše deveto prirodno polje. Vreme je odlično da se vratite učenju ako to planirate. Ako niste ostvarili svojepotencijale ili ostali na nekom nižem nivou obrazovanja ( a u zrelim ste godinama) sada ćete imati prilike da to i realizujete. Krenite polako ali sigurno.
Nije baš najpovoljnije vreme za daleka putovanja i planove te vrste, ali ako baš želite da odete iz mesta življenja negde daleko budite sigurno da to neće biti nimalo lako. Suočićete se sa teškoćama i preprekama. Ali ni to ne znači da nećete uspeti. Hoćete sigurno , neće baš biti lako i iz prvog puta , pa budite strpljivi. Inače ovo će biti odlične godine za saradnu sa ljudima iz inostranstva i korisna poslovna putovanja. Znači ako uklopite posao i odmor onda će sdve biti u redu. Ako nsite zadovoljni tokom svojekarijere usmerite se na lično usavršavanje ili je jednostavno promenite. Šalim se neće biti jednostavno ali ako ste nbezadovoljni po tom pitanu onda se potrudite da tu nešto i menjate. 

Izvor /astrologivonabeara.wordpress.com
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.