петак, 30. новембар 2012.

Tajne vodenih znakova

Vodeni znakovi izvana često djeluju hladno i nezainteresirano dok u njima buja raznolik život.
Kada govorimo o tajnama i tajnovitosti onda u astrologiji govorimo o vodenim znakovima. Izvana često djeluju hladno i nezainteresirano dok u njima buja raznolik život. Baš kao što se u prirodi na površini rijeka, jezera i mora ne događa bogznašto dok ako zaronite dublje otkrit ćete posve novi svijet.
Voda ja najtajanstveniji i najsloženiji element u zodijaku. Čini se tihom čak i slabom, no je li baš doista tako? Za početak, ne zaboravite kako vodenom elementu pripada opasni i žestoki Škorpion, a kada ih malo bolje upoznate vidjet ćete da konja za trku imaju i naizgled bezazleni Rakovi i Ribe. Vratimo li se još jednom vodi u prirodi vidjet će kako je ona itekako opasna na svoj tihi i nenametljivi način – sjetite se samo mora koje val po val nagriza i najtvrđe stijene i pretvara ih u kamenčiće i pijesak.
Vodeni znakovi su introvertirani, vođeni složenim ritmom svojih emocija, ali i vrlo osjetljivi na ono što se događa oko njih. Iako to vjerojatno neće pokazati, mnogo toga oko njih ih dira, zapravo na malo što mogu ostati ravnodušni. Zato kriju svoje tajne i svoje slabosti od drugih kako ih netko zlonamjeran ne bi iskoristio i povrijedio. To je i razlog što su vrlo oprezni prema onima koje ne poznaju. I to se odnosi samo na ljude već svaku novu stvar i svako novo iskustvo.
Oni rođeni u znakovima vodenog elementa vrlo su maštoviti i svaku situaciju ma koliko ona jednostavna bila mogu zakomplicirati do krajnjih granica. Pravi su majstori u kompliciranju ponekad čak u tolikoj mjeri da to postane smiješno. Naravno ne njima samima, ali se svi oko njih mogu dobro zabavljati. Ali šalu na stranu. Pazite da im se ne smijete preglasno jer oni dobro pamte, a većina njih – posebno Rakovi i Škorpioni – čekat će priliku da vam i vrate kad-tad milo za drago.
Ipak, s druge strane, možete biti sigurni kako će čuvati vaše tajne jednako brižno kao i svoje vlastite, kako će vam pružiti utjehu i razumijevanje kada vam to bude potrebno i kako će biti na vašoj strani čak i kada niste u pravu samo zato što vas vole. Pa ćete im valjda onda moći oprostiti i to što nekad znaju pretjerati i što je njihove osjećaje i postupke ponekad tako teško razumijeti.
Karin Baloh Martić
astrodrom.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.