четвртак, 15. новембар 2012.

Tajna srećnog braka sa Lavom, Vodolijom, Bikom...

Saznajte kako da uz pomoć astroloških znakova povećate šanse za dugovečan brak sa svojim partnerom. Pročitajte kako da sačuvate bračnu idilu do zlatne svadbe...

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strelac)
Ukoliko je vaš partner vatreni znak, znajte da je strastglavna igra koju igraju Ovnovi, Lavovi i Strelčevi. Izvan sobe, kao i u njoj, vaš vatreni partner ima potrebu da u potpunosti ispolji tu strast. Skoro je nemoguće odvratiti vatreni znak i nepotrebno je ohrabrivati ga kada nešto želi. Hranite tu strast na pozitivan način i nijedan problem ili ideja neće biti nereševi. Ovan voli pohvale, Lav pada na divljenje, Strelac najbolje reaguje na obostrani entuzijazam.

Zemljani znakovi (Bik, Devica i Jarac)

Sigurnost je kamen temeljac za srećnog Bika, Devicu i Jarca. Praktičnost, odgovornost i prodornost su san partnera rođenog u zemljanom znaku. Niko nije savršen i oni to znaju, ali jako cene vaš trud. Dokle god ulažete u vezu čineći je još kvalitetnijom s godinama, neće biti problema. Bik voli dodir komfornosti i stila. Ako je izvan vaših finansijskih mogućnosti i vi i dalje želite takav život, Bik će vam oprostiti. Devica je riznica malih stvari - pada na gestove koji će mu pokazati koliko ga volite. Jarac mrzi ekstravaganciju, ali se divi štedljivosti i istrajnosti.Vazdušni znakovi (Blizanac, Vaga i Vodolija)

Vazdušni znakovi (Blizanac, Vaga i Vodolija)

Komunikacija je ono što čini srećnim Blizance, Vagu i Vodoliju. Najgora stvar koju možete da uradite jeste da prestanete da pričate, zato uvek nastavljajte dijalog i slušajte partnera smišljajući nove i zanimljive odgovore, koji će samo graditi vašu komunikaciju. Blizanci vole da su konstantno zauzeti i da im nikada nije dosadno. Vaga želi mir i harmoniju svima u svetu, ali posebno za vas dvoje. Vodolija ponekad može izgledati udaljeno, ali ona zapravo samo želi dublju intelektualnu diskusiju.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija i Ribe)

Emocije, iskrenost i pitanje srca su krucijalne stvari za Raka, Škorpiju i Ribu. Nijedna logika ili briga realnog sveta ne može se takmičiti sa posvećenošću i ljubavlju uprkos svim čudima. Rak obožava porodicu, Škorpija žudi za potpunom posvećenošću. Ribe su možda zahtevne, ali nežno potvrđivanje vaše ljubavi je sve što im treba. 
 
http://www.zenskikutak.rs/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.