субота, 10. новембар 2012.

Horoskop za 10.11.2012.

10.11. Mesec ulazi iz Device u Vagi oko 10.30. i raspoloženje i osećanje se menjaju. Mesec po ulasku u Vagu pravi sekstil sa retrogradnim Merkurom u Strelcu, što pozitivno deluje da se pozabavimo razmišljanjem o svojim pogledima na život, druge ljude i odnose sa drugima, ali i na svoj sistem vrednosti. Retrogreadni Merkur u kontaktu sa Mesecom utiče na preispitivanje.

Dobro je što racionalnije posmatrati sebe i druge, jer tako možemo da omogućimo sebi da sagledamo gde smo sada. Ako smo danas preternao zadovoljni sobom, onda nismo na pravom putu, odnosno, trebamo nešto da promenimo kod sebe, kao i ako podcenjujemo sebe. 

Danas treba biti veoma selektivno odabirati sa kim kontaktirate, jer drugi mogu nepovoljno da deluju, tako što će nam svojim ulagivanjem, snishodljivošću, neumerenom ljubaznošću, mogu podsticati sujetu.


Povoljno je vreme da se krećete, prošetate i budete umereni u aktivnostima, jer treba danas pažljivo koristiti energiju. Isto tako je dobro da se danas ne nosi preterano novac, jer kasnije može nedostojati novaca.

Preporučuju se masaže, kao i ulepšavanje, kozmetički tretmani, skidanje bradavica, jer je Mesec u znaku venerinog uticaja, pa je dobar za ulepšavanje, doterivanje i aktivnosti koje su vezane za lepotu.

Mesec u Vagi teži skladu i miru, pa je zato dobro i da se osamaite i prepustite meditaciji i razmišljanju o sebi i svojim postupcima, koje želite da promenite.

Dobrro je što manje i pričati, jer se satra da to danas više troši, naprasto guta energiju( u šta sam se ja već od jutros uverila.) Idealan je dan za gladovanje.

Preporučuje se da danas prekinete veze koje su nepovoljne, neiskrena prijateljstva i veze, posebno u noćnim satima, izmežu 10. i ponoći, kada je Mesec u poslednjoj četvrti u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu.





izvor 
Svetlana Milenković-Filipović

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.