понедељак, 22. октобар 2012.

ŽENA ŠKORPIJA

·٠•●♥●•٠·˙ Moja mašta nema granica ˙·٠•●♥●•٠·˙


ŠKORPIJA (SCORPIO) 23.10.- 22.11. 





Obavezno pročitajte horoskop i za vaš podznak

KARAKTERISTIKE ŽENE ROĐENE U ZNAKU ŠKORPIJE

Izgled - Deluju kao iskusne zavodnice,čak i kada nisu našminkane ili maksimalno doterane. Prodoran pogled koji ne otkriva emocije. Vižljast izgled, često naglašena muskulatura, dinamične,mada je hod mačkast. U najvećem broju slučajeva su tamnokose, ako su prirodne plavuše uglavnom nemaju crvenkast pigment ili se farbaju u platinasto pepeljaste tonove.
Karakter – Osobe jakog ličnog magnetizma, određene, uporne, ambiciozne, dostojanstvene. Deluju samopouzdano, ne otkrivaju lako emocije, pokušavaju uvek da kontrolišu svaku situaciju. Odane su i požrtvovane i očekuju od drugih da ih poštuju. Na Škorpiju je teško uticati. Može joj se verovati. Posesivna je i karakterna. Dobro zna šta hoće i kako to da postigne. Na nju se može račanati. Sjane kao prijateljica, jedan od rektih znakova u zodijaku koji ume da čuva tajne. Kao neprijatelj, opasna.
Karijera, novac – Postavljaju sebi visoke ciljeve i ako ih ne ostvar to je zato što su nečem drugom dale prioritet. Vole da imaju, spremne su i da štede i da troše. Vrlo mudro rukuju novcem, malo koja Škorpjia će novac trošiti na jeftine sitnice. Enterijer jedne Škorpije je namešten sa mnogo ukusa,ona će davati novac na kvalitenu garderobu, nakit. Uvek ima novac za koji niko ne zna.
Ljubavnica – Smatraju ih najboljim ljubavnicama,ali imaju visoke kriterijume. Ipak,ne mogu da budu same i retko im se to dešava. Spremne su da se angažuju oko partnera i često svojim seksepilom deluju bolje od bilo kog afrodizijaka. Taktične ali i nepredvidive,jednom kada njima dosadi partner,nema mu povratka, mada su često spremne da pruže i drugu šansu, ako je do raskida došlo zbog nerazumevanja. Preljubu ne prašta.

Porodica – Veoma su posesivne, autoritativne ali im je glavni cilj da svi članovi porodice budu maksimalno samostalni i zbog toga su kao stub kuće pouzdanije nego što se misli. Pomno prate emotivne reakcije svojih najbližih što njih može često nervirati jer su nepogrešive u svojim zaključcima.

Zdravlje – Sklonost povredama ili padu imuniteta u vidu glavobolja, bolova u sinusima ili kostima česta je pojava kod žena Škorpija.

Škorpija u podznaku Ovan – jaka, duhom snažna, odvažna i autoritativna, seksulano vrlo aktivnaŠkorpija u podznaku Bik - prividno pasivna, mazna, erotična ali ima jasno zacrtan cilj
Škorpija u podznaku Blizanci – prividno vesela, u suštini često ne zna šta hoće, nepouzdana i neprilagodljiva
Škorpija u podznaku Rak – odlučna, požrvtovana, osećajna, ambicozna, odana
Škorpija u podznaku Lav - nametljiva, nepredvidiva, ambicozna, materijalista
Škorpija u podznaku Devica – diskretna, intelektualna, vredna, otmena
Škorpija u podznaku Vaga – uspešna, ambicozna, popularna, zavodljiva
Škorpija u podznaku Škorpija – odlučna, poverljiva, tajnastvena, poslovna, praktična, erotična
Škorpija u podznaku Strelac – osećajna, neprilagodljiva, nepouzdana, nepraktična
Škorpija u podznaku Jarac – komunikativna, savesna, inteligentna, ambciozna
Škorpija u podznaku Vodolija – uporna, ambicozna, zaljubljiva, tajanstvena
Škorpija u podznaku Ribe – zaljubljiva, nostalgična, avanturista, požrtvovana, osećajna

U ljubavi najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom,Devicom, Jarcem, Ribama.
Bolesti od kojih najčešće boluje,osetljivi organi : genitalije, endokrini sistem glavobolje, sklona povredama.
Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj - utorak, 8.
Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: tamne boje, teget, tamno braon, bordo, tamno zelena, crna. hematit,crni biser, granat, tamno crveni turmalin, kaktus, gladiola, hortenzija, zmija, foka, delfin.

Omiljeni odevni predmet - mala crna haljina, sa resama, seksi, mini ili dugačka sa razrezom, dubok dekolte, crna čipka, bordo plišana haljina.

Srećan rođendan Škorpije moje...:* ♥






Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.