среда, 24. октобар 2012.

Tražite i dobićete!

Kako da privučemo sve ono što nam treba – jednostavnim traženjem.
Magična kutija stvaranja koja donosi rezultate!
Da li želite da date Univerzumu još specifičnije instrukcije u vezi stvari koje najviše želite da privučete u svoj život? Onda je vreme da kreirate vašu Magičnu Kutiju Stvaranja.  Da bi započeli proces magične kutije stvaranja, nađite sebi jednu lepu kutiju, da vam je ‘prijatna na oko’. Na njenom poklopcu, na vidljivom mestu, napišite reči: ‘Šta god se nalazi u ovoj kutiji – JESTE!’   Sledeći korak je da skupite brošure, novine, magazine, kataloge i da ih prelistate i odaberete sve ono što želite da uključite u vaše iskustvo. Zatim makazama isecite sve ono što ukazuje na bilo koju od želja koju imate: fotografije nameštaja, odeće, pejzaža, zgrada, egzotičnih destinacija, automobila; fotografije fizičkih osobina, fotografije na kojima su prikazani ljudi kako se druže…ako vam se na bilo koji način učini prijatna ta fotografija, isecite je, i ubacite je u vašu magičnu kutiju stvaranja. A dok to ubacujete u kutiju izgovorite: ‘Šta god da se nalazi u ovoj kutiji – JESTE!’   Čak i kada niste u blizini vaše kutije nastavite da skupljate fotografije, a zatim ih ubacite u kutiju kada se vratite kući. Ako prisustvujete nečemu što bi želeli da iskusite, napišite nešto o tome, opišite to, i zatim ga ubacite u kutiju. Što više stvari ubacujete u svoju kutiju, to će vam Univerzum ispostavljati više ideja koje se poklapaju sa njima. A što više ideja ubacujete u svoju kutiju, to će vaša želja imati veći fokus. A što vaša želja ima veći fokus, više ćete se osećati živima – jer život je energija koja teče kroz vas.
Ako ste obično osoba koja je većinu vremena raspoložena i dobro se oseća, i koja nije utvrdila navike depresije i nesreće što nema stvari koje je stavila u svoju kutiju, iskusićete istog momenta pozitivni rezultat toga da ćete se osećati mnogo više fokusiranijim i više uzbuđenim životom, a stvari koje ste stavili u vašu kutiju kreacija će početi da se manifestuju u vašem iskustvu, počevši odmah. Drugim rečima, za nekog ko nije praktikovao misli otpora, ovaj proces je sve što vam je ikad trebalo da stvorite predivan život: Vi pitate; Izvor vam odgovara; vi dopuštate. Vi tražite i daje vam se.
tražite i dobićete
tražite i dobićete
Ako uživate u ovom procesu, on vam služi na moćan način; on vam pomaže da se fokusirate na stvari koje želite; vi time praktikujete održavanje konstantne vibracije koja se poklapa sa vašim željama; i vi tako uživate umetnost dopuštanja.   Ovu igru možete igrati i samo kao mentalnu, ali mnogo je zabavnije ako zaista nabavite neku kutiju i u nju stavljate stvari koje predstavljaju vaše želje. Primetićete da kada stavite nešto što nema obrazac otpora u svoju magičnu kutiju stvaranja, Univerzum vam ga dostavi odmah. Stvari koje stavite u kutiju, a za koje imate vezan neki otpor, doćiće nakon nekog vremena, za njih je potrebno malo vremena da prođe.
Dok namerno stavljate stvari koje želite u vašu magičnu kutiju stvaranja, bićete mnogo više svesni kada razmišljete o nečemu što ne želite da imate u vašem iskustvu. Vaš odnos sa ovom kutijom će vam pomoći da shvatite moć koju vaše misli poseduju.   Mi želimo da osetite zabavu i radost ovog procesa. Često, kada dobijete nešto što ste želeli, vaše osećanje uzdignutosti traje veoma kratko, ali ova igra će vam pomoći da u svim tim stavrima uživate duže. A onda, oduševljenje manifestacijom, iako je kratko, biće vam slađe.   Jednom kada započnete ovaj proces, bićete oduševljeni efektivnošću i efikasnošću enormnih nefizičkih stvari koje će reagovati na vaše zahteve. Kad tražite daje vam se, a dok se igrate sa ovom kutijom stvaranja, naučićete da to i dopustite.

izvor ratnici svetlosti

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.