OVAN - Od prošlog meseca kada je asteroid Lust (požuda) bio u vašem astrološkom polju ljubavi, gde se nalazio i asteroid Angel (Anđeo) do novembra, situacija se promenila jer su ovi asteroidi prešli u astrološko polje posla, zbog čega će vaša pažnja biti usmerena na osobu koju viđate na poslu. Severni Mesečev čvor na kraju Škorpije rođenima početkom znaka može da donese strastvenu tajnu romansu. Asteroid Nostalgija u astrološkom polju posla i dalje igra veliku ulogu iz znaka Vodolije donoseći u vaš život nekog ko vam je nekada bio veoma drag, a asteroid Amor i dalje šalje dobre signale, odnosno ljubavne poruke nekoga koga smatrate samo prijateljem. Krajem perioda asteroid Kupidon iz Škorpije i iz konjunkcije sa planetom ljubavi Venerom donosi strastvenu vezu, moguće sa Jarcem.


BIK - Veliki uticaj na vaš znak ima neko koga viđate na poslu. Crni Mesec Lilit, simbol erotske moći žene snažno utiče na muškarce Bikove koji su u vezi sa osobom koja živi u nekom drugom gradu ili državi. U vašem astrološkom polju posla nalaze se asteroidi Beograd i Rusija, pa ukoliko imate veze sa ovim destinacijama verovatno ćete doživeti romansu. Astrološko polje ljubavi opterećeno je asteroidima Karma, Fantazija i Angel, možda nekog doživljavate kao anđela u svom životu, ali pazite se, tu je i asteroid Lust (požuda) zbog čega možete lako ući u vezu koja će biti sve samo ne "anđeoska". Pred kraj perioda, kada Kupidon prelazi preko Škorpije, u vaš život mogao bi da se umeša neki Jarac koji ima veze sa finansijskim institucijama.


BLIZANCI - Crni Mesec Lilit još se nalazi u vašem astrološkom polju ličnosti, ali ide retrogradnim hodom. Asteroid Italija iz znaka Vage pozitivno utiče na ljubavni život većine predstavnika vašeg znaka, ukoliko imaju poslovne veze sa osobama iz ove zemlje. Asteroidi ljubavi Juno i Eros iz astrološkog polja partnerskih odnosa donose mogućnost veze sa nekim ko se bavi sportom ili često putuje. Tokom prve polovine perioda asteroid Kupidon je u dobrom aspektu sa vašim znakom i dolazi iz konjunkcije sa Saturnom koji je u Škorpiji, što simbolizuje uspešnog muškarca za dame Blizance ili uspešnu poslovnu ženu za gospodu Blizance, koji će pokazati veliko interesovanje za zajedničke izlaske i poslove.


RAK - U vašem znaku i dalje se nalazi asteroid ljubavi Ceres, a njegov uticaj najviše će osetiti oni koji su u vezi sa Škorpijom ili Ribama. Tokom novembra imaćete potrebu da ugađate drugima i da im stalno pružate dokaze ljubavi. Kratka putovanja ili poslovni sastanci van mesta u kojem živite donose prijatne trenutke sa osobom koja je slična vama. Ukoliko ste u vezi sa Devicom, a u ovom znaku nalaze se asteroidi Karma, Lust i Harmonija, bićete spremni da učinite sve što možete samo da bi veza funkcionisala. Slobodni Rakovi intenzivno razmišljaju da se pomire s nekadašnjim partnerom.


LAV - Ukoliko ste u vezi s Vagom, u prvoj polovini novembra asteroidi Psiha i Kupidon učiniće svoje, pogotovo ako nameravate da putujete u inostranstvo - Italiju ili Francusku. Asteroid Eros, koji se nalazi u astrološkoj kući ljubavi, u prvoj polovini perioda napraviće značajan aspekt sa Plutonom i Marsom u Jarcu što bi moglo doneti strastvenu avanturu na poslu. Dame Lavovi neće odoleti muškarcima koji nose uniformu.


DEVICA - U vašem znaku su asteroidi Angel (Anđeo) i Karma, pa vas neko može doživeti kao svoju sudbinu. Osim toga, tu je i Lust (požuda), zbog čega se nećete ustezati da pokažete strastveni deo svoje prirode. Rođeni pred kraj znaka pod uticajem asteroida Fantazije biće previše nerealni, romantični i maštaće o nekom ko nije slobodan. Krajem novembra avgustovske Device biće pod uticajem Kupidona koji im šalje ljubavne "strele" od Jarca ili Škorpije. Tokom celog perioda Device će biti na udaru jakih strasti i zbog Erosa koji udružen sa Marsom i Plutonom iz znaka Jarca, damama Devicama donosi mogućnost avanture sa strastvenim partnerom.


VAGA - Vaš znak je veoma popularan, ali se ne snalazi najbolje u porodičnim odnosima, što će biti veoma naglašeno ako ste u vezi sa Škorpijom, Jarcem ili Ovnom. Imaćete utisak da je partner superiorniji, pa ćete uz snagu asteroida Psihe biti dovoljno pronicljivi da shvatite partnerove namere. Kupidon u vašem znaku, u kojem se nalaze i asteroidi Italija i Pariz u astrološkom polju partnerskih odnosa čine vas spremnim da negde otputujete i da doživite nešto izuzetno uzbudljivo. Sačekajte drugu polovinu perioda, jer će asteroid Fortuna preći u vaše astrološko polje ljubavi, u kojem se nalaze i asteroidi Amici (prijatelji), Nostalgija i Amor. Na pomolu je romansa sa Blizancima koji često putuju u inostranstvo.


ŠKORPIJA - Tek u drugoj polovini perioda osetićete uticaj asteroida Kupidona, a dotle ćete morati da koristite snagu ljubavnih asteroida iz znaka Jarca, u kojem su udruženi vladaoci vašeg znaka Pluton i Mars, pa ćete i vi biti udruženi sa snagom Erosa. Bićete veoma odani partneru i pored sklonosti da pogledate sa strane i da ništa ne propustite. Jedna Vaga će vas lako zavesti, a vi ćete misliti na Ribe i Raka. Asteroid Aura u znaku Raka i Karma u Devici ove znake mogu učiniti potencijalno veoma privlačnim, kako za flert tako i za ozbiljnu vezu. Većina predstavnika vašeg znaka upravo želi da im se tako nešto i dogodi. Oni koji imaju veze sa Beogradom i Rusijom mogu očekivati tajnu romansu koja će biti veoma uzbudljiva i predmet priča.


STRELAC - U odnosu na oktobar situacija se neće bitnije promeniti, bar što se tiče Crnog Meseca Lilit koji je toliko moćan u Blizancima u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa da nećete moći da odolite nekome ko će se potruditi da dobije ono što želi – vas. Ukoliko želite da se oslobodite partnerove kontrole možete da odahnite, Lilit je krenuo retrogradnim hodom, pa će i partner biti zaokupljen drugim stvarima. I na predstavnike vašeg znaka povoljno utiču asteroidi Pariz, Italija, Beograd i Rusija, zbog čega su ovo potencijalno sjajna mesta za romansu, možda za bračno putovanje ili novo poznanstvo. Ulazak Kupidona pred kraj perioda u vaše astrološko polje tajni može doneti u vaš život osobu koja nije mnogo pouzdana, ali je neodoljiva i verovatno ćete ući u tajnu vezu.


JARAC - Spremite se za burne događaje. Slobodni Jarčevi imaju više šanse da dožive nešto veoma uzbudljivo i da se zaljube, pogotovo u drugoj polovini novembra. Rođeni u decembru robuju predrasudama i pod uticajem su asteroida Ceresa koji iz astrološke kuće partnerskih odnosa može doneti priličnu uskogrudost i nespremnost na nove doživljaje. Lako možete postati rob veze koja vam ne odgovara, ili svoje samoće u traženju idealnog partnera. Asteroid Aura u Raku može predstavnike ovog znaka učiniti neodoljivim, pa se možete zaljubiti u Ribe, Škorpiju ili Devicu, naročito ukoliko do poznanstva dođe u nekom većem društvu. U bračnim i porodičnim odnosima pokušajte da se uzdržite od nepotrebnih kritika.


VODOLIJA - U vašem znaku ima dosta asteroida, taman koliko vam je potrebno da se snađete u situaciji u kojoj ćete postati previše sentimentalni prema nekom koga smatrate prijateljem. Asteroid Amici (prijatelji) zauzima značajno mesto u vašem znaku, posebno utiče na rođene u trećoj dekadi, pa je moguće da će neko odigrati važnu ulogu u upoznavanju vas i neke osobe koju smatrate poznanikom ili kolegom. U drugoj polovini perioda Eros će biti u konjunkciji sa Plutonom i Marsom u vašem znaku, pa ćete imati afinitet prema tajnoj vezi i osobi koja nosi uniformu na radu. Zbog prisustva asteroida Kupidon u Škorpiji "vreba" vas neka Vaga ili Bik. Ovaj mesec teško da će proći bez snažnih emocionalnih potresa.


RIBE - Oni koji su u braku moraju da pokažu veliku mudrost, jer će Crni Mesec Lilit iz astrološke kuće doma i porodice krenuti retrogradnim hodom. Dame Ribe mogu se osetiti ugroženim zbog mešanja nekih drugih dama u njihovu vezu, a muškarci Ribe će biti prilično naivni i pristaće na sve što im stalna partnerka predloži. Sklonost ka tajnim vezama i traženje svoje karmičke polovine naglašena je pozicijom asteroida Karme u astrološkoj kući partnerskih odnosa i asteroida Psihe u polju tajnih ljubavi. Kupidon iz Škorpije donosi snažne emocije prema predstavniku ovog znaka. Druga polovina perioda za vas može biti veoma burna, naročito ako ste u vezi sa Jarcem, Ovnom ili Škorpijom.

Izvor  http://www.novosti.rs/vesti/zivot