среда, 12. септембар 2012.

Srećan rođendan Device

Drage Device, u sledećih dvanaest meseci doživećete značajne promene, koje će doneti novi izgled i neku vrstu neobičnosti. Jednostavno ćete imati potrebu da izadjete iz okvira opšte prihvaćenih normi, kojih se inače čvrsto držite jer ne volite da skrećete pažnju svojim izgledom, već se dokazujete svojim kvalitetima. Sada će to početi da se menja i dozvolićete sebi da i vi malo eksperimentišete, da se poigravate i da i na taj način iskažete potpuno novu vrstu kreativnosti koju ćete kod sebe otkriti. No, vaša transformacija neće biti vidljiva samo na fizičkom nivou, već i u svim životnim sferama. I pored toga što važite za veoma vrednu i poslu okrenutu osobu, u narednih godinu dana najveću važnost za vas imaće novac, zatim odnosi, a tek onda karijera.
BUTTERFLYPIC
Posao i karijera nose značajne pozitivne promene, naročito ako je vaš rad na bilo koji način povezan sa inostranstvom i naročito ako se bavite privatnim poslom. U prvih šest meseci pratiće vas osećaj neodlučnosti jer ćete konstantno biti u situacijama da pravite neke izbore i da donosite značajne odluke, a svaka dilema vama stvara veliki problem, naročito kada treba odabrati kojim putem dalje ići. Iako je uvek racio ono na šta se oslanjate, u narednom periodu biće neophodno da se oslonite na svoj instinkt, na svoj unutrašnji osećaj, jer samo tako nećete napraviti grešku. Zadatak vam je da u narednom periodu što više osluškujete sebe i pratite svoju emociju. Već od proleća osetićete olakšanje, jer ćete tačno znati šta treba činiti u datom momentu i u kom pravcu da usmerite svoju karijeru kako bi doživeli veliki uspeh koji je pred vama. Ukoliko pripadate velikom kolektivu, nažalost nazire se neka vrsta kraja, bilo na način da se firma gasi, da ide u stečaj, da se prodaje ili da se jednostavno dele otkazi zbog promene politike firme, što svakako može i vas potkačiti. No, šta god da se desi, nemojte očajavati, jer će to biti upravo dokaz teorije da je sve loše što se desi, zbog nečega dobro. Upravo takva promena otvoriće nove puteve i nove mogućnosti o kojima niste ni razmišljali, ali ćete sada biti prinudjeni. Možda će vas upravo takva situacija naterati da se okrenete privatnom poslu za šta do sada jednostavno niste imali hrabrosti. Sa druge strane, mnogi od vas će u drugom delu godine napokon dozvoliti sebi da izraze svoju kreativnost bilo kroz pisanje, uredjenje prostora ili pak nešto treće u zavisnosti od toga šta je njihova sfera interesovanja. U svakom slučaju bićete veoma inspirisani za stvaranje, a to treba iskoristiti.
heart_in_hand
Kada se govori o odnosima, neki pripadnici vašeg znaka uživaće u pokazivanju ljubavi i naklonosti svom partneru (ukoliko su duže vreme zajedno), trudeći se da mu na svaki način ugodi. Medjutim, veoma je važno da u toj vrsti servilnosti pronadjete pravi balans da se ne biste pretvorili u potrčka, što u nekom momentu može stvoriti veliki problem vašem egu. Tačnije, bićete skloni da preterujete i da time sebe dovedete u nezavidan položaj, a zatim da okrivite partnera za nepoštovanje. Lepo je što imate potrebu da ugadjate, ali da bi to imalo svoj potpuni smisao, dozvolite i voljenoj osobi priliku u kojoj može uzvratiti istom merom. Jedino tako vaša ljubav ostaće netaknuta i sve više se razvijati. U suprotnom, mnogi od vas suočiće se sa procedurom zvanom razvod, čime će sebe izložiti velikom stresu i trzavicama koje bi uglavnom bile izazvane nemogućnošću dogovora oko podele stečene imovine. Uostalom, poznato vam je da nedostatak ljubavi često kompenzujete finansijama, pa bi i u ovom slučaju vodili logikom da ako već ljubav puca uzmete što je više moguće jer jednostavno smatrate da to i zaslužujete. Sa druge strane, ukoliko niste u braku, ne znači da vas slična sudbina ne može zadesiti u bilo kom drugom odnosu npr. porodičnom ili poslovnom. Pored toga, mnogi pripadnici vašeg znaka će baš u narednoj godini stati na ludi kamen. No, ono što je interesantno, i tu će biti u situaciji da biraju, pa kao što je navedeno na početku, sledite svoj instinkt i nemojte se voditi raciom, a naročito ne nečijom finansijskom situacijom jer je to promenljiva kategorija. Druga polovina godine biće obeležena proširenjem porodice i mnoge Device razmišljaće o svom potomstvu. Sve u svemu, interesantan period je pred vama kada su u pitanju svi odnosi, ali nemojte se libiti da pre donošenja bilo kakve odluke, potražite savet neke vama drage osobe, jer će vam vidici na neki način biti zamagljeni, a neko sa strane uglavnom ima jasniju sliku svake situacije nego vi kao direktni učesnik.
igrica_4
Mlade Device trebalo bi da obrate pažnju na reproduktivne organe i da u svoje navike uvedu redovne ginekološke preglede da bi izbegle veće probleme. Svi ostali pripadnici ovog znaka neće imati većih zdravstvenih problema, a oni koji su ih i imali doći će na neki način do isceljenja. Jedino što može stvarati tegobu svim pripadnicima ovog znaka biće kratkotrajne ali česte glavobolje i povremeni problemi sa kičmom koje do sada nisu imali. Fizičke vežbe su najbolja preventiva.
Što se finansija tiče, za mnoge od vas i tu će nastupiti velika transformacija, tačnije, mnogima od vas budžet se može značajno uvećati i to ne samo ličnim radom i zalaganjem, već jednostavnim spletom okolnosti (dobijanjem akcija od prodate firme, dobitkom u igrama na sreću, nekim nasledstvom, nadoknadom kroz sudske sporove itd.).
Dakle, drage Device, pred vama je neobičnih dvanaest meseci. Često ćete menjati svoju odoru i preuzimati različite uloge, ali ono što će vas obeležiti je svakako neobičnost sa kojom se vama bliski ljudi do sada nisu sretali. Postaćete tajanstveniji, a to će buniti sve oko vas, jer su navikli da sve što mislite to kažete i pokažete. Sada ćete biti malo uzdržaniji što je svakako dobra promena, jer ne morate sve pokazivati i otkrivati sad i odmah. Malo stresa u prvoj polovini godine rezultiraće veoma dobrim i srećnim okolnostima u drugoj polovini godine, zato se naoružajte strpljenjem i nemojte gubiti veru ni za tren. Univerzum radi za vas.
Tatjana Milošević http://www.astrobalans.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.