недеља, 2. септембар 2012.

Poboljšajte Vaš seksualni život uz Feng-Shui

Feng-Shui je drevna kineska nauka koja propisuje način življena u stalnoj harmoniji i ravnoteži sa ličnim okruženjem, kako bi se osigurala velika sreća. To je tehnika uređenja životnog prostora, metod osmišljavanja okruženja, pravilnim raspoređivanjem prostorija i nameštaja. Feng-Shui nas uči kako da iskoristimo misteriozne metafizičke sile koje kruže u vazduhu i prostoru oko nas. Oni koji praktikuju feng-shui, te sile nazivaju chi (či) i živopisno ih opisuju kao kosmički dah zmaja.
Dakle, način na koji uređujete svoj stan (i svoj krevet kao intimni deo sredine) može značajno da utiče na unošenje romantike u Vaš život.

Evo 7 ključnih koraka koje mogu preduzeti oba partnera da bi probudili najdublju strast.

1. Počnite od kreiranja svog ljubavnog gnezda. Ništa nije intimnije od vašeg kreveta u spavaćoj sobi. Prvo, priđite bliže!  Krevet u kome spavate sa svojim partnerom nikako ne sme biti preveliki. Ukoliko spavate u king-size krevetu, možete spavati a da uopšte ne dodirnete  vašeg partnera.To je kao da boravite u različitim državama. Ljubav znači spajanje, spajanje znači kontakt, a kontakt je neophodan za intimu. Ako nema intime - nema ljubavi!
Najpovoljnije je da prostor ispod kreveta bude prazan. Ako se ispod kreveta nalaze fioke, u njima svakako mora vladati red i ne smeju biti pretrpane - u protivnom energija ne cirkuliše.

2. Izbor boja je veoma bitan. Svetlo plava ili zelena boja su dobar izbor za spavaću sobu, ali ako govorimo o romantici svakako treba dodati i ružičastu boju. Kako bi rasplamsali strast možete upotrbiti suve crvenie latice, ali one svakako ne bi trebale biti deo stalne dekoracije sobe. Tri mirisne sveće u beloj, roze i crvenoj boji upotpuniće celokupan doživljaj.

3. Kada ste u svojoj spavaćoj sobi, zaboravite na posao. Kompjuteru nikako nije mesto u ovoj prostoriji. Trudite se da potpuno odvojite radni kutak od spavaćeg.

4. Muzika može poslužiti kao veoma dobar alat za poboljšanje protoka energije u prostoriji. Nije presudan izbor muzike, dovoljno je pronaći nešto što opušta i zavodi. Televizor se ne prporučuje za vašu spavaću sobu. Veoma lako će vam odvući pažnju i loše uticati na uspostavljanje ljubavne konekcije sa partnerom. Ukoliko ga nije moguće izbaciti, trudite se da bude što više isključen.

5. Mekani  kao svila. Ne propustite da u krevet utonete nakon prijatne mirisne kupke. Ovo pomaže da se dodatno opustite i osećate vrlo senzualno. Dok ste još u kupatilu, drugi veoma važan Feng Shui savet je da držite dasku od wc šolje spuštenu i vrata od kupatila zatvorena. Po Feng Shuiju se smatra da Vam ove stvari izvlače energiju.

6. U Feng Shuiju se sve okreće oko uspostavljanja ravnoteže između yin (ženske energije) i yang (muške energije). Da bi se postigao potpui balans u partnerskom odnosu, bitno je ostaviti dovoljno slobodnog prostora sa obe strane kreveta. Vaša spavaće soba ne bi trebala biti prenatrpana stvarima. Ako na svojim policama držite ramove sa slikama svoje dece, roditelja, kućnih ljubimaca, to je kao da su svi oni sa vama u prostoriji.

7. I poslednji najbitniji korak: Vi ste napravili sve ove fizičke Feng Shui promene u svom prostoru. On odiše toplinom, romantikom i senzualnošću. Poslednje što treba da uradite jeste da iskoristite najjači Feng Shui alat - Vas. Kakva je vaša namera? Ukoliko želite prekrasan odnos pun ljubavi, budite otvoreni prema mogućnostima, prepustite se i dozvolite da vasiona uputi ljubav prema vama. Bićete iznendjeni  brzinom kojom će ljubav zakucati na vaša vrata.

Jer postoji stara mudrost koja  kaže:  “ Najbolji seks u životu ćete imati kada ste u ljubavi sa Vašim partnerom i Vaš partner je u ljubavi sa vama”

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.