петак, 28. септембар 2012.

Plava kosa: Zlato i pijesak

Plava kosa također pokazuje vaš stav prema životu. Plava boja čini vas zvijezdom gdje god se pojavite. Bilo da je vaša nijansa plave karamel ili pepeljasto-plava, o trendovima boja i njezi obojene kose pitajte stručnjaka. U našem savjetovanju o boji pomoći ćemo vam da svoju plavu kosu pretvorite u pravi svijetao imidž.

Plava kosa

Plava kosa

Plava kosa je u trendu bilo da je bež boje, boje pjenušca ili platinasto-plava. Međutim, potrebni su odgovarajuće šišanje i frizura kako bi prekrasna plava kosa postala magnet koji privlači pozornost. Srećom, mnogo je zvijezda plavuša s iznimno prekrasnim frizurama koje vas mogu nadahnuti


Kosa u boji zlata i meda

Muškarci su pristrani plavoj kosi. To nikad nije bila tajna među holivudskim zvijezdama, poznatima i slavnima. Plavuše imaju više uspjeha u svijetu glamura. Što se tiče njege kose i stylinga, zlatne nijanse su najtraženije. Naravno, plava je kosa prirodno lijepa, ali samo odgovarajuća frizura pretvara plavu kosu u pravu atrakciju. Pogledajte kako zvijezde plavuše očaravaju svojom plavom kosom. Možda vas potaknu na promjenu frizure

  • Smatra se da su plavuše veselije, privlačnije i opuštenije. Činjenica je da plava kosa fascinira zapadni svijet još od pamtivijeka. U davna vremena plava se kosa uspoređivala sa zlatom i stoga se smatrala bojom božica i vladarica. Plavuše u prosjeku imaju više vlasi od tamnokosih žena. No to je nezamjetljivo jer je plava vlas tanja od vlasi s tamnim pigmentom.
    Smatra se da su plavuše veselije, privlačnije i opuštenije. Činjenica je da plava kosa fascinira zapadni svijet još od pamtivijeka. U davna vremena plava se kosa uspoređivala sa zlatom i stoga se smatrala bojom božica i vladarica. Plavuše u prosjeku imaju više vlasi od tamnokosih žena. No to je nezamjetljivo jer je plava vlas tanja od vlasi s tamnim pigmentom.
    Bilo da je kosa prirodno plava ili izbijeljena, struktura plave kose je tanja i mekša od tamnije kose. Zbog nedostatka pigmenata, plava kosa jače reflektira svjetlo i stoga izgleda još mekše i sjajnije.

  • Plava kosa: Prikladne frizure

    Kako bi plava kosa izgledala bujnije, ošišajte je postepeno.

    Napomena: ako je kosa ošišana previše stepenasto, mogla bi izgledati još tanje. Vrhove kose stoga treba šišati ravno, a ne ukoso.

    Za kratke frizure i frizure do brade potrebno je manje stylinga što je idealno za plavu kosu. Duga plava kosa često beživotno visi poput skuhanih rezanaca i potreban je složeniji styling da bi prekrasno izgledala.

  • Plava kosa: Najljepše frizure

    Ako je kosa duž od brade, često je potrebno unijeti više volumena i strukture u kosu. To možete postići oblikovanjem volumena ili napraviti kovrče.

    Plava boja kose posebno ističe glamurozne kovrče, šinjon, rep ili pletenice. Oblikovanje plave kose stoga dodatno ispunjava zadovoljstvom.

    Odabir šminke trebao bi biti usklađen s plavom kosom. Nježnije boje osobito prekrasno izgledaju uz svjetliju kosu. Odličan izbor su ruž za usne u boji koralja ili maline te bež ili ružičasto sjenilo. Što se odjeće tiče, tu nema ograničenja. Sve boje sjajno pristaju uz plavu kosu. Tople boje poput smeđe, crvene, bež i žute izgledaju osobito elegantno uza zlatno-plavu kosu, dok hladna plava, siva, crvena i tirkizna savršeno pristaju uz platinasto-plavu kosu.

    Izvor  http://www.schwarzkopf.com.hr/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.