среда, 12. септембар 2012.

Ljubav, novac i spavaća soba

U feng šui-u najvažnija stvar u vašem domu nije sto ili peć ili čak ulazna vrata već vaš krevet. Više vremena provodite na njemu nego bilo gde drugde, to je mesto gde popravljate svoju energiju i komunicirate sa svoom podsvešću preko snova. Ako vaš krevet nije dobro postavljen ili ne podržava vaš odmor tokom noći, počijete svaki dan bez prednosti.
Kada se osoba zainteresuje za feng šui obično je fokus na "javnim sobama" u svom domu, ali spavaća soba je utočište - ili bi to trebala biti. Ova soba nosi vaše vibracije u svojoj najčistijoj formi i ima najjači uticaj na vaš Feng Šui. To je vaše privatno područje gde možete biti najkreativniji.
Često se spavaća soba smatra mestom "sudara", mi brzo prolazimo kroz traume i različite okolnosti tokom dana i onda iscrpljeni noću padamo u krevet. Ukoliko želite da se osećate stabilnije, više utemeljeni i sigurniji u životu ovo moarate promenuti. U vihoru modernog vremena u kojem se upadljiva potrošnja i postignuća procenjuju iznad razvoja unutrašnjeg života, privatan prostor postaje sumniv. Mi smo prestali da vidimo spavaću sobu mestom brige o sebi, postala je poput zatvorenog ormana gde mi okačimo svoje živote na nekoliko sati pre nego odemo na posao sledećeg jutra.
Feng šui i unutrašnji dizajn su medjusobno povezani i spavaća soba je područje gde nekoliko dobrih promena mogu doneti velike promene. Potrudite se da stavite na zid privlačne slike koje predstavljaju predivan svet mogućnosti čim otvorite oči. Ovo definitivno nije mesto za bilo kakve surove, apstraktne ili uznemirujuće slike. Ovo može uznemiriti vaše spavanje i podesiti vas na pogrešan emocionalan ton na sledeći dan.
Lep pogled sa prozora vaše spavaće sobe je očaravajući, ali ako to nije slučaj sa vašim komšilukom stavite luksuzni set tapete u toplim bojama. Ovo će vam pomoći da se osećate udobno i sigurno dok ležite u krevetu, ključne karakteristike koje treba naglasiti u spavaćoj sobi su luksuz, toplina, udobnost i briga. Podešavanje na ovaj ton će vam pomoći da se osećate bogato kada zatvorite svoje oči noću i otvorite ih ujutru.
Učinite sobu ličnom uz pomoć prijatnih i voljenih detalja, drage uspomene, fotografije ljudi i mesta koje volite, umetnički radovi koji smiruju vaša čula... sve ovo duboko doprinosi vašem duhovnom utočištu. Ako delite ovu sobu sa suprugom ili partnerom slavite ono što je posebno u vašem odnosu putem fotografija, suvenira i drugih predmeta sentimentalne vrednosti. Potrudite se da oboje doprinesete uredjenju i izgledu sobe, tako da svaki detalj učinite potvrdom vašeg ljubavnog odnosa.
http://www.odlican.com/d/8828-2/101_3433.jpg
Odlican.com, album Olivera, Cvet rasposlan

Feng Šui pod pokrivačem

Idite do svoje sobe i razmislite šta doživaljavate kada se probudite ujutru. Koji su to zankovi koji vam pokazuju da ste vredni i značajni u svetu? Da li se budite u luksuzu i udobnosti ili vidite siromaštvo i očajanje? Ovo je prvo okruženje koje deluje na vs ujutru i poslednje koje doživljavate pre nego usnite. Lezite na svoj krevet, zatvorite oči i obratite pažnju na svoja osećanja: da li se osećate bezbedno i voljeno? Ovo su ključni elementi osećanja bogatstva.
Vaša soba je poput otirača ispred vrata sa ntpisom "dobrodošli" u fizičku realnost. Osvrnite se oko sebe - kakvu ona poruku odašilja?

http://www.inter-caffe.com/lista-963-2.html

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.