петак, 28. септембар 2012.

Ljetna plaža-blond kosa za svakoga

Ljetna plaža-blond kosa za svakoga
Prekrasna plaža-blond kosa za vas!
© Pando Hall
Mjesec dana sunca i slanog mora stvara najljepšu plaža-blond boju. Želimo vam pomoći, ako mjesec dana na plaži nije u vašim planovima za ovu godinu, a želite se pridružiti privlačnom plaža-blond trendu. Niže ćete pronaći sve najbolje trikove i postupke.

  • Sunce i slana voda utječu na vašu kosu bilo da je ona crna, smeđa, tamnoplava ili svijetloplava. Ovisno o boji, stanju i strukturi kose, zrake sunca i more stvaraju pramenove ili posve posvijetle vašu kosu. Međutim, sunce i more više nisu jedini način kako da uhvatite ljeto u svojoj kosi. Doznajte kako možete dobiti tu privlačnu ljetnu frizuru.

  • Izbjeljivanje: Plaža-blond za brinete

    Depigmentacija stvara čaroliju „ljetne kose“. UV-zrake u zrakama sunca uništavaju pigmente boje u vašoj kosi, a slana voda pojačava taj učinak izbjeljivanja. Izbjeljivanje vaše kose kućnim proizvodima za kosu posvijetlit će tamnosmeđu do crnu kosu za dvije do tri nijanse; svijetlosmeđu do srednje smeđu za do osam nijansi. Držite se preporuke vremena djelovanja boje na kosi kako ne bi bilo iznenađenja i panike.

  • Plaža-blond: Pramenovi za tamnoplavu do srednje plavu kosu

    Svijetli su pramenovi zgodni i tipični za čaroliju sunca u našoj kosi. Pramenovi su savršeno rješenje za srednje do tamnoplave plavuše koje žele uhvatiti taj divan učinak ljetnog sunca u svojoj kosi, ali ne vole ili ne žele izbjeljivati cijelu kosu. Kupite set za izbjeljivanje da taj izgled dobijete kod kuće. Jednostavno upotrijebite četku ili aplikator i nanesite boju na pramenove kose. Pramenovi će biti do šest nijansi svjetliji, ovisno o proizvodu i vašoj boji kose.

  • Plaža-blond: Sun-in sprej za plavuše

    Imate li prirodnu plavu kosu? Ako imate, samo ste jedan mali korak od plaža-blond boje iz svojih snova. Upotrijebite malo sun-in spreja (izbjeljivač u spreju) i napravite ljetne pramenove u svojoj kosi. Poprskajte sun-in sprej ili tekućinu na nekoliko pramenova kose ili cijelu kosu. Svaka primjena posvijetlit će vašu kosu za četvrtinu nijanse.

  • Plaža-blond: Pastelni odsjaji u vašoj kosi

    Pastelno je čarobna riječ za modernu plaža-blond boju. Svijetloplava kosa i suptilni pastelni tonovi stvaraju prekrasne efekte. Taj izgled možete postići tretmanima za kosu od kojih će vaša kosa imati odsjaje u pastelnim bojama (pastel luminaire). Taj efekt izgleda osobito lijepo na svijetloplavoj do tamnoplavoj kosi.


     http://www.schwarzkopf.com.hr/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.