среда, 12. септембар 2012.

Iza svake dobre osobe...

Karijera osobe cesto dozivi uzlet kada osoba udje u posvecenu vezu ili brak. Ovo je u suprotnosti sa strahom vecine ljudi da zrtvuju svoj profesionalni zivot ako su “u” vezi.
Snazna veza sa drugom osobom nudi podrsku, poistovecenost i entuzijazam za zivot, sto se automatski prenosi na radon okruzenje. Postoji stara izreka: iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena”. Mi imamo tendenciju da potcenimo znacajnu ulogu koju moze imati podrzavajuci i voljena supruga ili suprug u uspehu osobe. U isto vreme, putevi karijere nisu vise ograniceni samo na muskarce, zenama je takodje potrebna podrska I paznja dok daju darove svetu. Niko nije iskljucen iz potrebe za ljubavlju i razumevanjem. Ispunjavanjem ovih potreba u licnim odnosima, mozemo unistiti ocekivanja da nasi pretpostavljeni, kolege na poslu i klijenti moraju biti oni koji ce nam to pruziti. Partner pun razumevanja nas podseca sa smo voljeni i da tamo postoji neko za nas na kraju dana.
http://www.odlican.com/d/8782-5/101_3413.jpg
Olivera, Biser do bisera
Ako se osecate voljeno i podrzavano u vezi, necete biti prisiljeni da koristite novac kako bi nadoknadili emocionalne potrebe. Usamljenost je najveci uzrok finansijskog rasipanja; pokusavamo da ispunimo emocionalnu glad materijalnim stvarima i cini se da to nikada ne uspeva na duze staze.
Pravite izbore iz srcca, posvecujuci se onome sto zaista zelite i investirajte energiju u zivot koji je zaista zadovoljavajuci. Vas finansijski zivot trazi da se prema njemu isto postupa. Sve dok postoji problem sa novcem mi imamo opravdanje da se sklonimo iz dubljih kontakata. Finansijska nezavisnost znaci sigurnost I mnogi od nas beze od takve sigurnosti koja ce nas uciniti potpuno raspolozivim drugoj osobi. Sa podrzavajucim zrelim odnosom osnazeni smo da upotrebimo novac i izgradimo nacin zivota kakav zelimo.

Pravljenje promene u Kun oblasti

Uzmite beleznicu i idite do Kun oblasti i zabelezite nekoliko prideva koji verno oslikavaju misli i osecanja koja se pojavljuju dok je razmatrate i analizirate. Sve dok se ne suocite sa ogranicavajucim uverenjima ona ce nastaviti da ugrozavaju vasu srecu. Zato se sada zapitajte „ Kako mogu uciniti ovo podrucje moga doma da bude u skladu sa energijom koju zelim u svojim odnosima?“ Bez obzira na to kako ih definisete, potrebno je svesno i kreativno da unesete kvalitete koje prizeljkujete u odnsima pri uredjenju Kun sektora.
Elemenat povezan sa Kun sektorom je Zemlja, koja sugerise da su odnosi podrzavajuci poput zemlje pod nasim nogama. Saksije od terakote, lepe vaze, statue zagrljenih su dobro dosli. U kineskoj filozofiji vatra stvara zemlju pa se nemojte ustrucavati da ovde uvedete i crvenu u stepenu koji vama prija. Posto odnos povezuje dve osobe, bilo koji par predmeta koji predstavlja ljubav i intimnost, umetnicka dela koja odrazavaju pozitivan zdrav odnos su dobar izbor. Ako vam nedostaje Kun sektor u vasem domu, jos uvek uz pomoc simbolicke dekoracie mozete podrzati blazenstvo u vezi. Okacite devet kristala na zid ili stavite devet biljaka u saksijama od terakote sa unutrasnje strane zida.

http://www.inter-caffe.com/lista-963-2.html

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.