уторак, 21. август 2012.

Feng shui Sreća sa Parfemima za dekoraciju doma

Upotreba parfema je važan aspekt za stvaranje sreće koristeći Feng shui. Nakon oslobađanja od nereda u svojoj kući, da bi se poboljšao protok energije u vašoj kući, sledeći korak je da  se očisti prostor pomoću mirisa i eteričnih ulja.

Ovde ćete naći savete o tome koje vrste mirisa i eteričnih ulja koristiti i kako i kada  da ih primenite.

 Važnost pročišćenja
Drevni Kinezi su otkrili da je čišćenje prostora veoma važan aspekt feng shuia. Prečišćavanje prostora ima za cilj eliminisanje negativne energije u vašoj kući. Morate očistiti svoje prostorije pre selidbe i posle bolesti ili nesreće koja je zadesila vašu porodicu. Prečišćavanje će takođe ojačati druge Feng Shui lekove koje koristimo.

Možete odmah primetiti razliku kada je prostor očišćen. Izgleda lakši i bolji prozračan i sreća blista u njemu. Ovo je takođe razlog zašto je  ritual pročišćenja prostora prisutan skoro u  svim kulturama.


1. Ispari nekoliko kapi esencijalnog ulja.

Ulja geranijuma i lavande su veoma pogodni posle svađe u porodici. Bor, žalfija, kleka i jela su odgovarajući u slučaju selidbe. Posle oporavka od bolesti, koristite limun ili eukaliptus, kao i ulje ruzmarina. Da biste poboljšali protok energije, koristite esencijalna ulja narandže, limuna, zelenaCitronella ili pepermint.

2. Posle isparavanj, krećite se prostorom sa malim zvonom u isto vreme razmišljajte pozitivno o sreći koju želite da se kreira u prostoru, i završite formiranjem osmice sa malim zvonom.


3. Prosuti kristale morske soli i ne čistiti 24 sata



 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.