четвртак, 23. август 2012.

Essentali

Essentali- posebno snažna vrsta fraktala koji djelujući na osjetilo njuha direktno utječu na endokrini sustav našeg tijela, a time i na naše raspoloženje.
Essental - essence+fractal (essence = 1. bitnost, suština; 2. postojanje; 3. miris). Essentali su posebno snažna vrsta fraktala koji djelujući na osjetilo njuha direktno utječu na endokrini sustav našeg tijela, a time i na naše raspoloženje. Ova vrsta fraktala preko očiju aktivira i razvija osjetilo njuha, što intenzivira svaki doživljaj, svako iskustvo koje imamo. Djelovanje ovih fraktala je posebno intenzivno ukoliko se koristi u meditaciji. Essentali svojim visokim i pomno usklađenim vibracijama pomažu snažne promjene u energetskom protoku tijela, i aktiviraju snažniju povezanost i integriranje različitih razina našeg ukupnog bića.
Essentali djeluju na naše tijelo: pomažu u razvijanju osjetila njuha i sinestetičkom angažiranju osjetila, potiču stvaranje endorfina, pomažu usklađivanje endokrinog sustava, pomažu protok limfe i angažman perifernog živčanog sustava, stvaraju ugodno opušteno stanje.

Essentali su iznimna i harmonična dopuna svim vrstama aromaterapija, te osnažuju primanje i djelotvornost svih  preparata koji se inhaliraju ili apsorbiraju putem kože. Kod iscjeljivanja, energetskog i terapeutskog rada, prvo uklanjaju postojeće blokade u energetskom protoku, potom organizam dovode u energetsku ravnotežu, te polako podižu ukupnu frekvenciju organizma i omogućavaju promjene razine svijesti. Najveća je dobrobit u harmoničnom usklađivanju osobnih frekvencija.

Meditacija s essentalima:
1. Gledajte nekoliko trenutaka u essental i obratite pažnju na svoje disanje. Ne pokušavajte ga promijeniti ili kontrolirati, samo primijetite kako dišete.
2. Obratite ponovo pažnju na essental i zamislite da zrak koji udišete dolazi iz essentala, prolazi kroz čitavo tijelo i širi se iz Vas. Udišite na nos. Izdišite lagano na usta.
3. Možete nastaviti sa otvorenim ili zatvorenim očima  
4. Prebacite svoju pažnju u točku u korijenu nosa oko 2 cm u dubinu glave. Udišite iz essentala u tu točku. Osjetite mirise koji se javljaju. Mirisi će se zadržati i neko vrijeme nakon što prestanete s meditacijom
5. Vrijeme ove meditacije nije ograničeno, međutim već nakon nekoliko udaha možete osjetiti snažne mirise. 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.